Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ani Restart

Disappear

Öne çıkan mesajlar

simdi arkadasimin bilgisayarindayimda bilgisayara format attik norton falan yukledik derken cat diye aniden restart atti bilgisayar kendine bu sanirim daha oncede basina gelmis ve harddiskin bozulmasiyla sonuclanmis.bunun sebebi power supply diye dusunuyorum ama birde burada sorayim dedim. dusunceleriniz nedir? neden olabilir ? ekran kartı ve cpu olsa kitlenir sanirim bu hdd icinde ayni sey ama tek aklima gelen psu da bir elektrik gidip gelmesi sonucu olusan restart neyse sagolun simdiden[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

işlemcinin fanı ısınmış olabilir, veya dönmüyo olabilir ani olarak resetler kendini, hdd kablosundan olabilir. power supply dan olacağını açıkcası pek sanmıyorum, ayrıca ekran kartında kitlenmiyo gene res atıyo, biosdan ordan shutdown tempature zımbırtısı var onu yükselti ver düzelebilitesi var disapım[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

[Bu mesaj Mike tarafından 07 Ekim 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Restart atıyorsa Power Sup'tan olmaz. Voltaj kaynaklı bir sorun olursa makinada yada ısınmadan ötürü bir sorun direk kendini kapatır restart atmaz.

Sorun daha çok fiziksel değilde sanırım mantıksal bir sorun.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni sorun bendede basladi bugun. Dun eski virus programini silip Panda yukledim eskisi update olmuyor diye. Birde Microsoft Spyware i kurdum. Internet Explorer devamli hata veriyordu uninstall etmeyi denedim ama olmuyor maalesef. Illaki XP i yeniden kuracam sirf onun icin. Bİ vurus worms tarzinda bisi olsa Panda nin yada spyware in bulmamasi imkansiz geliyor bana. Duzensiz zamanlarda restart atiyo. Sorunun nereden kaynaklandigini bende anlamadim. Fizikselde degil gibi geliyor :
Sosyal ağlarda paylaş

Xp işletim sisteminde hatalarla karşılaştığında otomatik restart özelliği var.Mavi ekran gelmez.direk bir hatayla karşılaıldığında restart atar.Bunu kapıyabiliyorsun.
Bu sorun Xp ilk çıktığında bütün donanımcılar tarafından tartışılıyordu.En çok sorun powerdan kaynaklanıyor.Power yetersizse bol bol restart atıyor xpli konfigürasyonlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Excane, 07 Ekim 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
Xp işletim sisteminde hatalarla karşılaştığında otomatik restart özelliği var.Mavi ekran gelmez.direk bir hatayla karşılaıldığında restart atar.Bunu kapıyabiliyorsun.
Bu sorun Xp ilk çıktığında bütün donanımcılar tarafından tartışılıyordu.En çok sorun powerdan kaynaklanıyor.Power yetersizse bol bol restart atıyor xpli konfigürasyonlar.

haliylen muhtemelen ram dendir problem kismen bozuk ram in varsa windows o bozuk kısmı kullanmaya basladıgı anda critical error verir ve restart atar eger ^^ açıksa ...
restart ı random zamanlarda atıyorsa muhtemelen ram dir ...
1 den fazla slot ram in varsa tek tek dene hepsini derim ben ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...