Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 girebilen varmi suan ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Var.[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Benimkide sağlam..[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 var ben gırıyorum hıc bı sorunda yasamıyorum :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 cok iğrenç bişi bu msn 7.5 kurmak istemiyorum 7.0 kurdum uptade etmeden girmio ne yapıcam ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hoş sohbetler vs[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 update et.. 7.5 e etmemesi lazım ben 7.5 kurdum sonra mess patch yapıp 7.0 gibi yaptım gzl bişiy valla msn çalışıy ob uarada[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar