cenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 pardon yanlış yere açmışım :D Minimum Required Level: 60 Required Talent Points: 51 Feral Combat Talents - 30 points # Ferocity - rank 5/5 # Feral Aggression - rank 5/5 # Brutal Impact - rank 2/2 # Feline Swiftness - rank 2/2 # Feral Charge - rank 1/1 # Sharpened Claws - rank 3/3 # Predatory Strikes - rank 3/3 # Blood Frenzy - rank 2/2 # Savage Fury - rank 2/2 # Heart of the Wild - rank 5/5 Restoration Talents - 21 points # Improved Mark of the Wild - rank 5/5 # Improved Healing Touch - rank 5/5 # Nature's Focus - rank 5/5 # Improved Enrage - rank 2/2 # Improved Rejuvenation - rank 3/3 # Nature's Swiftness - rank 1/1 bişey düşündüm. hem nature swiftness ile instant healimiz yerinde hemde pvp için feralimiz duruyor. innervatemiz olmamsı çok kötü oluyor. critli regrowthumuzun yerini 3 sn lik healing touch alıyor. restomuzda enrage i ferale yardım için kullanıyoruz. reju. ise sırf insta healimizi alabilmek için verdik. en uygun talent o gibi gözüktü bana... sizinde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. yvaş yavaş bişeyler oluşturalım. [Bu mesaj cenx tarafından 08 Ekim 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şu tarafa gittiler >>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 oof çok özür dilerim yaa :([signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Yeri burası mı? Pislik olsun diye söylemiyorum bunu. Konu dışı ve müzikte takip ettiğim bazı konular var ve son mesajlardan takip ediyorum. Yanlış yere konu açılınca da bazıları kayboluyor, bulmaya kasmak istemiyorum başkasının yaptığı birşey için. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 wow la konu dışı bölümünü favorilerde alt alta mı getiriyorsunuz :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Topicten zaten yanlislikla acildigi belli oluyor. Niye üstüne gidiyosunuz ki adamin?[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 @nileppezdel; takip ettiğin thread'in üstünde "Favorilerime Ekle" tuşu var. Onu kullanabilirsin böyle abuk uyarılarda bulunacagına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ya iyi de uzun ömürlü değil ki bu konular. İki saat için değmez favori yapmaya. Ayrıca haksız da değilim...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Favorilerini silebilirsin istediğin zaman herhalde 20 tane favorin yoktur edit: Haksızsın[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı [Bu mesaj Joe tarafından 08 Ekim 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Silebilirim de zaten kullanmıyorum favorilerimi,. Neyse özür dilerim saçmalamışım hasta hasta. :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Moda oldu[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar