vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Steam kurdum, Half-Life 2 Bronze satin aldim Counter-Strike Source download etti hl2 download bitmeden oyniyamam dimi?[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hl2 uzerinden calisiyor biliom ama ginede sorim dedim cunku play game aktif gozukuyor[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadaslar hl2 ve counter yedegi alirken sadece C:ValveSteamSteamApps altindakilerinin yedegini alsam yeterli olurmu?[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Steam üzerinden back-up yapabilirsin. Play Games > My Games > Yedeklemek istediğin şey > Properties > Backup game files[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 26 Eylül 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 çalışıp çalışmadıını oyunu açmayı deneyerek öğrenebilirsin.tahminlerime göre çalışması lzm.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Silphatos, 26 Eylül 2005 19:29 tarihinde demiş ki: Steam üzerinden back-up yapabilirsin. Play Games > My Games > Yedeklemek istediğin şey > Properties > Backup game files merakimdan soruyorum dedigim klasoru alsam tekrar kurdugumda steami ayni yere atsam sorun cikarmi?[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aaa prdon çok büyük bi hata yapdım sorunu yanlış anlamışım. @vimpir:senin dediin gibi copy paste yaparsan çalışmaz heralde.dikkat ettiysen silphatosun dedii yöntemle yaptınmı sadece cs:s 4gb ama senin dediin gibi yapılırsa 660 mb mı ne oluo(hepsi). Not:@vimpir hyr yazan post silinise sevinirim.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. [Bu mesaj ReDDoG tarafından 27 Eylül 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hl2 cs-s ikisinide programdan backup aliyim ama steam app klasorunun icinde baska seylerde var demek istedigim format attim backuplari restore ettim gidip gine update etmesin onu istiyorum kasmiyim bida bilmem simdi anlatabildimmi derdimi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 updatelisinin back-up ını alması lzm zaten.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Backup'dan sonra hiçbir update olmamışsa, backupları yüklediğinde update etmez. Asıl o steamapp'ın içindekileri kopyalarsan update edebiliyor (denendi :p).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: vimpir, 26 Eylül 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Steam kurdum, Half-Life 2 Bronze satin aldim Counter-Strike Source download etti hl2 download bitmeden oyniyamam dimi? Evet ılk başta half life uptade edicek sorna cs s yi edicek keşke demeyi sevmem ama silver alsaydın keşke[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 neden silver ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Silver da Day of defeat de vardı sadece 30 $ fazla ödiyerek onu alsaydın nette kredi kartını verip satın alıyorsun sonrada 600 mb çıvarıda bi download yapman gerekiyor eğer day of defeat hastası değilsen iyi etmişsin[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 cs-s yetiyo bana:) cok unutmusum ya hem dod 19$ simdi almak istersem[signature][hline] [Bu mesaj vimpir tarafından 28 Eylül 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 valal sen bilirsin ama cs nin eski tadıını alamıcaksın bayıyo ama mixin bi servarı var dede clanının yaptıgı galıba aztecde dod gibi oluyosun hemen re spawn ve sectıgın sılah elinde öyle denenide tavsiye ederim[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bole bisi aldi sanirim restore ederkende direk cift tik yapip next next dicez:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Aynen öyle. Bu arada Silver ile Bronze arasındaki fark 10$. Ayrıca Silver'da sadece Day of Defeat: Source değil, Half-Life: Source ve Valve'un tüm eski oyunları var. Baya avantajlı yani.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Eylül 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o pkaetler d&r dan satılmıyor galiba ntten satın alınıyor megavizyonlara bakın ama ben bulamadım[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sadece Steam'den satılır.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Silphatos, 28 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki: Aynen öyle. Bu arada Silver ile Bronze arasındaki fark 10$. Ayrıca Silver'da sadece Day of Defeat: Source değil, Half-Life: Source ve Valve'un tüm eski oyunları var. Baya avantajlı yani. silvere gecis yokmu, butun sorunlarimi buraya yazicam:) alt+tab ile masaustune gecince cs bole bi hata veriyor:( ve kapaniyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sadece ATI kuponuyla HL2'ye sahip olanlar için 10$'a Silver'a geçiş hakkı var ancak parayla alanlara yok ne yazık ki. Olsa ilk ben geçiş yapacağım :). Sorununun kaynağı ise ekran kartının belleği gözüküyor. Büyük ihtimalle 64mb ekran kartın değil mi? Eğer yeterli bir ekran kartın varsa o zaman Directx 8.0 modunda oynarken sorun çıkarıyor olabilir, konsoldan mat_dxlevel 70 yazarak Directx 7.0 moduna geç, bakalım o zaman da olacak mı bu. (mat_dxlevel 60, 70, 80, 81 ve 90 kullanılabilir, normalde ekran kartına göre oyuna girdiğin an kartına uygun DX versiyonunu algılıyor ama bazen algılayamayıp ekran kartını kastıran daha yüksek DX versiyonuyla çalışıyor Source motoru)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bendede oyun aşaı inince bidaa çıkmıo yukarı[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Silphatos, 29 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Sadece ATI kuponuyla HL2'ye sahip olanlar için 10$'a Silver'a geçiş hakkı var ancak parayla alanlara yok ne yazık ki. Olsa ilk ben geçiş yapacağım :). Sorununun kaynağı ise ekran kartının belleği gözüküyor. Büyük ihtimalle 64mb ekran kartın değil mi? Eğer yeterli bir ekran kartın varsa o zaman Directx 8.0 modunda oynarken sorun çıkarıyor olabilir, konsoldan mat_dxlevel 70 yazarak Directx 7.0 moduna geç, bakalım o zaman da olacak mı bu. (mat_dxlevel 60, 70, 80, 81 ve 90 kullanılabilir, normalde ekran kartına göre oyuna girdiğin an kartına uygun DX versiyonunu algılıyor ama bazen algılayamayıp ekran kartını kastıran daha yüksek DX versiyonuyla çalışıyor Source motoru) radeon x700 256 var sanirim cok kotu 1 kart degil nasil 1 ayar yapmami tavsiye edersin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 -Güzel kart, "mat_dxlevel 90" yaz konsola. Sen şu an dx 8.0 ile oynuyorsun sanırım, belki ondandır. -CS:S'in kısayolunun hedefine ekleyeceğin -heapsize komutu da işe yarayabilir. Kısayolun özelliklerine gir, şöyle bir şey olması lazım: "C:Program FilesSteamSteam.exe" -applaunch 240 oraya -heapsize x000(toplam sistem belleğinin yarısı+000) ekle. Yani "C:Program FilesSteamSteam.exe" -applaunch 240 -heapsize 512000 gibi. -Bir de bios'ta "AGP Aperture Size" diye bir şey var, bu default 64mb'dır, bunu 128mb/256mb yapman işe yarayabilir, ve yine bios'da agp fast writes var, bu açıksa kapat, kapalıysa aç. Fazla bir performans artışı/kaybı getirmiyor ancak oyunlarda salaklıklar yapabilir ATI kartlarda. Umarım sorunu halledersin. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 29 Eylül 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bende ati kuponu var silver a geçiimmi sizce? dod hiç oynamadım ama geçersem sırf dod için geçmiş olcam ne dersiniz.değermi?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar