Quelll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arkadşlar knightonlineworld sitesine giremiyorum lutfen bana yardımcı olun siz nasıl giriosunuz bu siteye yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla mı ? demekki senin charını biri hacklemiş ve gm lerle konuşup siteye girmemeni sağlamış :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arama[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 23k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quelll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 manyak herif naasıl ban yerim hiç biyerde girmio bu siteye sitede bi sorun var çarda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Quelll, 08 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: manyak herif naasıl ban yerim hiç biyerde girmio bu siteye sitede bi sorun var çarda deil sen arama yap önce sonra bulamadım gibilerinden bişede yazma herşey war arama bölümünde sen yap bi arama[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 23k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Quelll, 08 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: manyak herif naasıl ban yerim hiç biyerde girmio bu siteye sitede bi sorun var çarda deil yaw biliyoruz geyiqine söyledik kaç gündür bu konu tartışılıyorda ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quelll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya tamam bi bilginiz varsa bana soleyin beni fazla uğraştırmayın agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aramadan arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Quelll, 08 Ekim 2005 17:10 tarihinde demiş ki: ya tamam bi bilginiz varsa bana soleyin beni fazla uğraştırmayın agalar adama bak ya ne beleşcisin olm sen git arama yap[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 23k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar