SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 İyi peki öle diosanöle olsun biraz gizemli olsak neden bölesin nie konuşmuosun yok sen bişi saklıosun vs vs gizem zevki mi bıraktınız insanda :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gizem zevki...o da güzelmiş... ayrıca ne kızlar gördüm ki gizemliydiler ne erkekler gördüm ki kıyafetleri yoktu ne kıyafetler gördüm ki içinde kız yoktu..böyle bişeylerdi..[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 harika harika,bravo bravo,şak şak şak(alkıslama efekti)[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: lilynessy, 07 Ekim 2005 17:07 tarihinde demiş ki: ben 18 ime girdim sayılır nerde 22 erkek? yalan bu yalan!! :) ben 22 erkeğe bedelim:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 zegna cok ıyımıs.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar