ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Böylesini görmüş olamazsınız. http://rapidshare.de/files/5784185/drift.wmv.html adam arabayı yanlarken altında kalıo :D izleyin mutlaka.:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yuh be adam ölmüştür kesin[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Böyle salaklara müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 zuahahahahahhaah diyorum sadece oha ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 herif kendi kendini ezerek tarihe geçti yarıldım , öldum , bittim[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bmw tehlikeli işte hep diyorum :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 heheh Adam kendi ezmeyi başarmış.. Eğer öldüyse (aslında ölmediyse bile aday göstermek gerekir) Darwin Ödüllerine Aday olarak göstermek gerek.. Ee şey bu adama direk olarak salak yaftası yapıştırsak ve BMW sinin arkasına "Ben Bir Salağım,Kendime Bile Zarar veriyorum. Benden Uzak Durun!" Gibi bir uyarı levhası assak fena olmaz...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar