Maxen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Evet arkadaşlar seviyeli ve arkadaşlık ortamı iyi olan bir guild arıyorum.. insanların levelleri vs hiç önemli değil.. tek şartım biraz online sayısı fazla olsun 10 u filan geçsin en azından ki zevki çıksın.. Karakterim Maxen 53 Level Mage Alliance---->> Deathwing[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 08 Ekim 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 server başlıklarımız var. kendi serverinin başlığına atarsan bu mesajı daha çabuk yanıt bulursun. ayrıca forum kirliliğide önlenir dostum...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar