Zagg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bu tür threadleri hep gereksiz bulurdum ama mecburum açmaya, tüm patiler beni affedin :).. En başta arama yapdım ama alakalı ve ilgili bir topic bulamadım ardından topic açtım, topic adından da anlaşılacağı gibi bir müzik ismi lazım, constantine filmini izleyenler varsa keanu reeves'in bara girdiğinde çalan bir müzik var o müziği kim çalıyor kim söylüyor vs vs. yardım sever patiler kırmayın şu tembeli..[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Uppppp!!![signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Perfect Circle-Passive şöyle de bir başlık var bu tür şarkılar için [Bu mesaj Maxen tarafından 08 Ekim 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar