fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 şimdi bi adam var (ben değilim bu sefer valla ) kıza yazılcak bu adam. bi şiir yazıyo güzelinden, sonra yazılcağa kıza diyo ki bi kız var ona vercem bunu diyo beğenir mi diyo. böyle başlıyo 2 gün o olmayan kızdan konuşuyolar ikisi de ne olduğunu biliyo ama üstü kapalı konuşuyolar. sonra hiç bişey olmamış gibi kız basıyo tekmeyi yine üstü kapalı.. bana bayağı bi iğrenç geldi de bu olay. SMS filan bozmuştu zaten bu olayları iyice laçka olmuş sizce[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: fede, 08 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki: böyle başlıyo 2 gün o olmayan kızdan konuşuyolar ikisi de ne olduğunu biliyo ama üstü kapalı konuşuyolar. sonra hiç bişey olmamış gibi kız basıyo tekmeyi yine üstü kapalı.. Hepsini Köle yapmalı bunların.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 anlamadım tam fakat, eleman kıza yazılayım derken baska kıza şiir yazdım nası güzel mi gibi bi durummu var yani tam olarak? eger oyleyse normalmiş tekmeyi koyması yani[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: fede, 08 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki: şimdi bi adam var (ben değilim bu sefer valla ) kıza yazılcak bu adam. bi şiir yazıyo güzelinden, sonra yazılcağa kıza diyo ki bi kız var ona vercem bunu diyo beğenir mi diyo. böyle başlıyo 2 gün o olmayan kızdan konuşuyolar ikisi de ne olduğunu biliyo ama üstü kapalı konuşuyolar. sonra hiç bişey olmamış gibi kız basıyo tekmeyi yine üstü kapalı.. bana bayağı bi iğrenç geldi de bu olay. SMS filan bozmuştu zaten bu olayları iyice laçka olmuş sizce valla anlattığın hikaye öyle bir hikaye ki bu 'bir arkadaşın' da sen misin acaba? hani biz de üstü kapalı o hayali arkadaş hakkında mı atıp tutacağız?[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok valla ben değilim geçen msn de aynı bu kızla tartıştıktan sonra son derece dikkatli yazmaya başladım burda da anlattım hatta. bu olaydan ağzım yandı bi kere. ben değilim yani adam[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tekmeyi nası koymuş anlamadım ben:D hadi lan diip msnimi silmiş[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evet msn i de silmiş. adam biraz üsteleyince bu da bence kız böyle şeylerden hoşlanmaz demiş. senin gibi adamlardan felan demiş, adam biraz gönül eğlendirme peşinde de o yüzden[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 heh hayal kırıklığı olmuştur, geçmiş olsun diyelim.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şu msn nelere sebep oluyor, olmasaydı dedirtiyor kimi zaman[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 msn ve sms hakkaten cok kötü bişi.başıma cok geldi ve ayrılmaların cogu msn sms gibi şeylerle oldu.insana daha bi cesaret daha bi delikanlılık gelio sanırım .yuzume soliyemicegi şeyi soylemişti mesela.msn desin bişi yapamıosun.deliriosun tabi.içinde kalıo[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 msn listesinden silmek, tekmeyi basmakmı oluyor? bu kadar kolaylaştımı ya tekmeyi basmak? "sildim seni msn'imden, işte kapığ işte sapığ" olayınamı döndü herşey? ya galiba artık "benim zamanımda" diyecek kadar yaşlanmaya başladım.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ihtiyaraldık biz lonely canım :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bu sanal sanal birbirini seven, terk eden safoşlardan bikaç tanesini sallandırcaksın cumhuriyet meydanında bak bi daha yapıyolar mı? camdan cama aşk mı olurmuş ya cesaretin varsa etten kemikten olanını yaşasana bea...[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 -ben senin ip adresini seviyorum canan -ne??!! bende mbr mi seviyosun sanıyodum. görüşmeyelim bi daha fdisk atıyorum canım bye bye[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hah işte durum aynen bu:D ne iğrenç ya...[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar