Exodous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Arkadaşlar Maghteridon'da kendime Türk guildi arıyorum. Şu anda Lvl 51 Warrior'um (Alliance). Guild yetkililerinden beni kabul etmek isteyen olursa lütfen buraya mesaj atsın, sevinirim.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Dun aksam ayni sekilde actigin konun kitlenmis vede Realm topicine yazman soylenmis ama buna ragmen sen tekrar bu konuyu aciyorsun. Tebrik ediyorum seni.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=146571 biri senin için yapmadan uğraşmıyacaksın dimi[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar