-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aynı acc paladin itemlerin hepsi rare olmasıgerek 1h epic var magede itemleri fena diil... lvl 52 rested full dolu 2side ally 52 mage gnome male-60 paladin dwarf male 250 civarına satmayı dusunuyorum ilgilenenler msnden yada ozel msj dan msj atarsa sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bi tanedede ayrı bi acc bu 60 human mage bununda rare setleri fln var.. bunada 200 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shady Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 KM attım.[signature][hline][Urzannas Lvl60 Nighelf Rogue] [Ancestral Lvl60 Dwarf Priest] [Khufur Lvl60 Human Priest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 charların hepsi eu bl de[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar