Necro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 60 oldum geçen 61 e yol aldım :|| dm kesecek warrior arıyorum aresde 1 babayiğit bilem yoq clanada sormaya utanıyorum açıkçası :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Extreme_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bence aldığınız karakterede baqın ama bu i$ tamamen $ans i$i.. Gecen qün Greyhawk'tan +8/80 Shard aldık ama shard dupe cıktı.Nerden biliosun derseniz. Dupeleyen adam söyledi.Greyhawk'a 3-5 adet sattıgını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 beyler dün ctin +6 bow aldım. biraz breth de dolastım herkes satarmısn diye pm ler attı. sonra 475m a aldıgım silahı 500m a sattım.Sonra 2x +6 mirage aldım. onlarıda satar yakında iron +7 alırm gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya bende ark. a hediye olarak ironx +1 aldım +4 e getirdim şimdi bu dupe olabilir mi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 konur psikopat anlatmış zaten :) ben bi tane arkadaşımdan aldığım crystal ring i sermaye yaparak sürekli +1 item alıp (elixir, complete vb.) +6 yaptım kendime diye yaptım hepsini sonra yüksek fiyatlara koyup satıodum satılırsa elixir den çok fazla para kastım 12 gb gibi gittim lycaon aldım bi daha ne sermaye kaldı ne bişi öyle lycaon ımla takılıom. (1 ayda yapılmış item değil belkide 2 - 3 ay uğraşmışımdır. itemleri satması benim için kolay olmadı)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 78xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: KONURALP, 07 Ekim 2005 17:54 tarihinde demiş ki: aklıma geldı yazayım şimdi ustumde olan ıtemlerle ben DM kesemıyorum bu bir gercek level 59 warrıor um birde kendimi 0 itemle silah vs olmadan GM kesmeye gitimi düşündüm ve dedimki level 75 de olsan bu dava boyle olmaz ? konurcum canım bende lvl 60 warıorum ama en ıı ıtemım +6 gıantıc hatta sana sunu solıyeyım ustumdekı takı en fazla str +8 (2 tane) walla yalan gelır su anda +4 rare chtın pauldron kulanıom tıcaret yapmaya calısıom marla nın yaptıgı gıbı ama dedıgı gıbı hakketen zor oluo[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:4xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar