Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NE zamn güvenle item alabileceğim ??

pisikopat_5

Öne çıkan mesajlar

item almak ıstıyorum ama dupe olmasından korkuyorum
oyundakı satıcıları pek tanımadıgm ıcın kıme guvenecegımı bılemıyorum. dupe taramalarının ne zaman bıtecegını soyleyebılırmısnz..

cok uzun surer dersenız burial_tr , murtaza , picallo_tr gibi kullanıcılar alış bakımından yardımcı alabilirmi ( cevre bakımından )

sımdıden tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

çok sürer :D
bende yaklaşık 3 aydır ROM arıyorum bulamadım KE ye geçtik herkez ROM satmaya başladı . ko da bi tane satan yoktu şimdi dupe leyip satıolar bende açıkçası naaapçamı bilmiorum[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 78xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

item almamanı tavsiye ederim ama illaki alıcam dersen şöyle bikaç tavsiye verebilirim.

unique - valla drop olayına giren adamlardan alman dupe olma riskini azaltır. clan olarak iyi itemı olanlara güvenme daha çok takip ettigin kadarıyla bosslara hakim olan kişilerden almaya çalış.

+8 - türü itemlarada pek bulaşmanı tavsiye etmem. alıcaksan karakterini satan kişilerden al tanıdıklar aracılıgı ile. öyle olsa bile silinme riski var.

genel olarak item almak için pek uygun bir zaman oldugunu düşünmüyorum fakat dupe bile olsa alıcam diyorsan bari işi bilen bi duperdan al çünkü bikaç teknikle dupe wipeta yırtabiliyor bazı itemlar. yapılış şekilleri dolayısıyla dupe sayılmıyor.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

bende iron +6 bow vardı ama birinde rehın kaldıgı ıcın 2 hafta kullanamayacagım. sımdı boylede cok sıkıcı oluyor bende
bir sılah almak ıstıyorum.

iron +6 veya ctin +6 bow almayı dusunuyorum
hangılerınde daha cok dup cıkıyor ???

karasızm ya dupe cıkarsa diye 500m az para deil
Sosyal ağlarda paylaş

Konuralp milletin agzi torba değil ki büzelim. Önune gelen biseyler yaziyor.

Eline +8 shard aldigin zaman bile duper diye pm ler geliyor. Bugune kadar 1 kişi bile şikayet etmedi sattigim itemlardan , yada bu yuzden ban falan yemedim.

Elimizde ki ib u pazardan aldik 2 aydir cocuklarda dupe temizliginde gitmedi ama tekrar söyluyorum pazardan aldik bizde. Istersen biraz daha bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KONURALP, 07 Ekim 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
pisikopat_5 dupe cıkra korkusu ılemı yoksa bazıları dupe idi oyuzdenmi ?

ya şunu neden yapıosunuz anlam veremiyorum . konuralp sözüm sana herkez burda dupe yapıo yada yapmıo tek tek gidip herkezi suçlama kaldıki sen tüm paticiği sorguluosun[signature][hline]Name : Marla_Singer
Sosyal ağlarda paylaş

hey allahım sıra banada geldi ben kişilere yapmandan kızıyorum.
istediğinede beni sor ama gelip burda kimseye dupe ci deme .
emin ol dupe yapsaydım iron belt ler iron neclace rom lar takardım eli .ötü b.klu +6 hp takıları kullanmazdım[signature][hline]Name : Marla_Singer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pisikopat_5, 07 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
bende iron +6 bow vardı ama birinde rehın kaldıgı ıcın 2 hafta kullanamayacagım. sımdı boylede cok sıkıcı oluyor bende
bir sılah almak ıstıyorum.

iron +6 veya ctin +6 bow almayı dusunuyorum
hangılerınde daha cok dup cıkıyor ???

karasızm ya dupe cıkarsa diye 500m az para deil

hc +8 yap idareten. apsi flnda fena diil yani allah için[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

yapmadım yapmıcamda
varmı?
bu arada sen şöle yapmışın sen böle yapmışın bide özellikle vurguluosun. burdaki konu bu değil

(son günlerde konular hep bi yere kaydırılıyor hadi hayırlısı)
Not : konuralp üzerine alınma sözüm herkeze[signature][hline]Name : Marla_Singer
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorunun cevabı çok basit.Hiç bir zaman güvenli mal alamicaksın ,dupe wipe lar devam ettikçe ve unutmayın ki dupe itemde silindi,boss dan lootlananda silindi elimle upgrade ettiğim chtinde silindi golemden düşen +1 chtinde.Hala mantık arıyorsanız garip.Aramayın mantık dupe wipe larda.Yama gelir dupe biter,üzerine bir wipe kalmadı derler serverda dupe item aradan 2 ay geçer yine dupe yapılr yine wipe senin 2 ay önce aldığın itemi silerler.
Sonuç güvenli item diye bişi yok ne lootlanan, ne upgrade edilen ,nede tezgahtan alınan.[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim...
Sosyal ağlarda paylaş

valla helal olsun yapmayanları takdir ediyorum gerçekten bravo
bende yapmadım hiç itemimde silinmedi sadece hack lendim bi kere ama yine gidipte illegal yöntemlere başvurmadan itemimi yaptım.[signature][hline]Name : Marla_Singer
Sosyal ağlarda paylaş

kardes cafenden bi kac arkadasın olursa helaer bile yeter 45lwl oyundan saglam 2 tane warior bulursun arkadas muhabbetin olur rica edersin gelirler DM yaparsın 2-3 saat düşer bişiler...bu bişilere örnek biz 5 kişi gittik DM e 3 saat 2 tane Comlete robe 1 tane raptor 1 tanede durandal düştü kişi başı 100m düştü o zaman

Not: Herkese Dupeci demeden önce insanların oyunda neler yaptıkalrını ögren bence yararlı olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...