BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 İnşallah hepsinin sonu böyle olur :) İngilizcesi olmayanlara yeni GM InfiniteMadness diyorki; Bu duperı kabak gibi oydum ve oymaya devam ediceğim (Hemen hemen böyle diyor :):) ) http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=72540[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:108.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu FixeFixe zamanında n00btu.. nicki MehmetAkif ti.. magic power takı takıodu. üzerine +6 elbiseleri ben yapmıştım..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: FiReLiFe Not: I'm not MerLinas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ne güzel[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gerçekten GM güzel oymuş içinede bade koymuş arkadaşın bu tavrından dolayı GM kutlar bu olayın bütün duperlere örnek olmasını ve bari bu kadar abartarak dupe yapmamalarını isterim :P (Bari +1 de bıraksa utanmasa +4 yapacak sen hakketmişsin zaten oyulmayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar