wEll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 öylece karşımda duruyorsun. elimi uzatsam ordasın.biliyorum.dokunabilirim. ben sana dokunduğum an başka diyarlara giderim ama sen ne yapıyosun cek elini derdin heralde. öylece bakıyorum sana.karşımdasın. seni seviyorum desem ne yapıyım dersin sana tapıyorum desem unut artık dersin sensiz yapamıyorum desem alışırsın dersin öylece yakınımdasın.kokun geliyo burnuma. ama çekemiyorum kokunu... biliyorum çekersem dayanamam pişmanım desem... biliyorum biliyorum umrunda değil... artık bana bakmıyorsun neden diye sorsam? cevaplamana gerek yok biliyorum! ama kendime itiraf edemiyorum. sen beni sevmiyorsun artık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 güsel olmuş biyerden sonra kopmuş gibi geldi ama toparladı ellerine sağlık[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmiReis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Asla kafiye yapıcam diye çıkma şiirlerde yada yazdığın yazılarda ... Önce al kağıdı kalemi eline (sakın bilgisayarda yapma ) başla yazmaya , önce sırf yaz aklına gelen güzel sözleri bir yere not al .. Sonra kaldır kafanı hepsini oku , ve düzenle . Böyle yaza yaza kendini geliştiriceksin sonra bir bakıcaksın söylediğin her söz gerçekten derinden geliyor . Ve yazıların dahada artıcak , güzelleştikçe yazıcaksın ..[signature][hline]Emireis everywhere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar