LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kıbrısta okuyorum ve tr de ıken mmorpg gunde 10 saat oynayan bırıydım.malum okul buraya geldım.Gırnedeım.Adsl olmadıgını ogrendım.Yıkıldım Bır arkadasım 7/24 saat dıal up 90 mılyon olduunu soledı. dedı.ne kdar dogru? ve varsa sıte vs. cok sevınıcem. Ayrıca bılen varsa gırne ıcın dıer baglantı cesıtlerını yazabılıcek varsa cok memnnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Uydu?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 lowner uydu ile baglanıyorlar genelde kıbrıslılar ama cok sorun cıkartıyor genelde[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 oku bence 10 saat pc başında bişey olmaz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eyer ıstersen kıbrısta wirless servıs var girnede falat su aralar bı bakım sorunu yaşıor lar standart hızlarını 512 cıkarmak ıcın urasıyorlar bu neden le 1 2 ay kurulum yapmayı durdurdular ben kulanıyorum eskıden fıyatı 128/128 fıyatı 55 eu du şımdı 512 k sı 55 eu olacak 512/512 tabı D: ama tam larazk ne zaman bu servısı vereceklerı kesın deıl D: 2 3 ay alması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar