SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bir dosya download edeceğim.Ama 17 part başında olacamayacağım.MegaUpload'dan çekmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz?Biri bitince diğeri başlasa, hepsini açınca bağlantılar sıfırlanıyor baştan download etmek zorunda kalıyorum haliyle 2-3 kat uzun sürüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 böle bişi yok ta..[signature][hline].:. | HostBaba.COM | .:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 flashget site kapalı şu anda galiba ben giremedim, ama başka biyerden de bulabilirsin.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bende var FlashGet ama ne yapicam bununla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 internet download maneger internette ne var ne yok supurur bir de bunu senin istedigin zaman yapar internet download manager[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar