Sensible Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım. Bazı arkadaşlar çok küfür ediyor ve hoşuma gitmiyor bu. 14 yaşında bir çocuk isim vermeyeceğim. ..kicem,a.k diye konuşup duruyor. Uyarıyorum anlamıyor. Azönce birisi girdi bunun ismini vericem; [Daltons]Joker. Şöyle bir yazı: "Oruç tutmazmısınız lan itler" Ne bu ya?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 07 Ekim 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben online isem (konsol veya oyuniçi farketmez) anında banlayıp karalisteme alıyorum küfürbazları. Bunun dışında ekran görüntüsü alıp, karaliste konusuna eklerseniz gerekeni yaparım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 O bişimi EOA klanındakilerden 2siyle kavga ettik yarım saat.Neymiş 1v1 yapıolarmış..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 muashuhdf!! :horace: syn clanına bittim bu arada :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Öyle kafasına göre 1vs1 yapmak falan da yok, rica edersiniz, oyuncu çıkmak istemezse üstüne gitmeyin. Yine böyle durumlarda kanıt ekran görüntüsü ve demolar ile gerekeni yaparız (vesmor, Lethe, Chemical ve ben).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya bu çekim yapma tuşu hangisidi :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 F4 -> Ekran görüntüsü alma. F8 -> Demo kayıt başlatma/durdurma.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eoa da kimse yapmaz öyle birşey . fakedir onlar.bu aralar yine çoğaldılar. ben 1v1 yaparken birisi gelirse maçı hemen bitiriyorum ztn. [Bu mesaj Turkish-Soldier tarafından 08 Ekim 2005 10:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eoa da kimse yapmaz öyle birşey . fakedir onlar.bu aralar yine çoğaldılar. ben 1v1 yaparken birisi gelirse maçı hemen bitiriyorum ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar