maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Server: Diez Saat 5dk öncesi. Tüm oyuncular: PM ME PLS lllilll. bazılarına sordum coin bug olmuş zarardalar. bazıları mutlu. ben de mutluyum 12item'ı da aldı tezgahtan. Bu kişi kimdir? GM midir?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bizim clandanda aynı muhabbet geçti tezgahtaki itemleri alıyormuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bütün itemleri alıomuymuş? anlamadım nasıl bi bug olmuş bütün herkeze yüklü bi para fln mı gelmiş?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet aynen öyle. şimdi yanımdan geçti screenshot çektim. koyayim mi buraya nasıl birşeye benziyor diye :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 pls[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 adam ekonomiyi canlandırıyo oyunda herkeste yüksek paralar olursa neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum +fiyatları yukarı çekmek sizce powerup store satışlarını hızlandırmazmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 şimdi yakaladım birinin daha tüm tezgahını süpürdü. fotoları up edicem ama biri kısa bir hatırlatma yapabilir mi?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 imageshack.us adresine gir gerisi basit :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 $imdi hemen gercek sanip sagda solda konu$mayin ama tahminime gore diez icin yakinda rollback ya da coin/gb wipe gibi bir durum soz konusu olabilir.. eger olmazsa gm'lerin i$idir bu..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nereden baksan 70i geçik ss aldım. bekleyin ayırıyorum :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 merakla bekliyorum bu arada 52 yaşında günde en az 6 saat oynayan bir abim var beramusta baya tanınan bir zattır kendisi daha öncede tanık olmuş böyle şeylere Gmler piyasayı rahatlatmak ve alışverişi hızlandırmak için yapıyormuş (farazi tabii bütün bunlar) Bu arada kendisine söylermisiniz beramusta hostesin yanında tezgah açtım zaten benim Nick te Hostess hemen bulur beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu daha öncede yapılmıştı etrafta item veya scroll olmayınca; koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı. fiyatları arttırır.. Buna talebin arzdan fazla olması ile oluşacak enflasyonist etkide diyebiliriz :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: tosun_pasa, 05 Ekim 2005 16:36 tarihinde demiş ki: $imdi hemen gercek sanip sagda solda konu$mayin ama tahminime gore diez icin yakinda rollback ya da coin/gb wipe gibi bir durum soz konusu olabilir.. eger olmazsa gm'lerin i$idir bu.. aynen bende o şekilde düşünüyorum bunun gmin işi olmadıgı kesin. ayrıca bide swift-adam var diez pianada o ne ayaktır onuda anlamış diilim. bi karakter gatein üstünde duruyo oturarak otomatik herkese swift atıyor herhalde bunalmış swift aga plıs diyenlerden. diez bitmiş vaziyette şuan son günler , son saatler.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 lol vangel :D bu arada ssleri koyamıyorum ksc'yi kabul etmiyor. değiştiriyorum fln anlamadım. daha önce denememiştim.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ko klasöründen resimlere bakmak için kullandığın ksc viewer programı ile aç. sol üs köşedeki (ismini unuttum işteyim) menüyü tıkla. açılan menüden save as i seç. resmi kaydederken jpeg formatını seçerek kaydet. senin ksc jpeg oldu. ya anladın sen.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 anladım ama yapamadım kusura bakmayın :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klasmen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 screen shot dediniz bombaladınız bizi a.g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 [spo1=lllilll][/spo][signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu mudur olay :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Walla bizim clandan da bikaç kişi dio sildi süpürdü tazgahı die anlamadım walla atilla giga drop verdi koysammı acaba :D[signature][hline]Nick : MmYySsTtEeRrIiOo Level : 6x Character : Paladin Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 1xxxx Nation : ElMorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 olay ne bi açıklayın adam merchantta ki her şeyi indiriyo mu ? ne ler indiriyo shell scroll filan mı başka şey mi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Adam benim iki gundur butun itemlarimi aliyo ve aliş fiyatina cok onem vermiyo bence abarti yuksek olmadigi surece.Butun dex ve mirage lari almis bugun +7 ler ve +6 ve bussuru item daha. Bencede kesinlikle gm işi aldigi itmelari bi yere koymasinin imkaani yok.Bana 10 gb birakti bugun millete ne kadar birakti bilmiyorum .ama toplam 400-500 den assa degil bence.neyse oyunda bole bi sacmalik gormemistim onuda gormus olduk .heralde yarinda gb lerimi silerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanbaba Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 laammm aynı adam bendende aldı ben o adamı bi buliyim daha neler satçamm valla.... saolsun zor günüme ilaç gibi geldii :D:D hooleyy[signature][hline]__KaaN__KaaN__KaaN__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sevinin sevinin... herif havadan piyasaya para sokuyo fiyatlar alıcak başını gidicek sonra görürüm ben sizi. 1 alır 2 alır sonra kendiniz kasıcaksınız seve seve o zaman ki fiyatlarada istediginiz şeyleri nah alırsınız.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aynen baba sımdı kı fıyatlar gıbı olmuş +7 chıtın 450m alırsınız bakalım kım alabılıo veya shard +7 15gb daha once 999 a zor satılıodu. bakalım daha ne kadar yukselecek fıyatlar o adam benden de cektı +6 chıtını 200m e :P[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar