KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 slm arkadaşlar dün gece saat 24:00 itibariyle bütün türk IP'leri siteden ban yemiştir ve türkler asla siteye girememktedir...gothic arkadaşımız proxy programı kullanarak japonyadan tıkır tıkır girmiştir ancak ve ancak türk IP'sinden girilmememktedir... hayırlı uğurlu olsun bu düzelmesse çok pis gayacam ama... NOT1:ıp derken acount olarak deil bunu sormayın lütfen....türkiye internetinden girdiğimiz IP'den bahsediyorum... NOT2:girmesek nolcak demeyin ne şifre değiştiremeicez nede yeni acount alamıcaz:S[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 30 Eylül 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 :( proxy den giriyor yine büyük olay kopucak[signature][hline][UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.... SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN. YA SEVECEKSİN BU ÜLKEYİ YADA KUZU KUZU SEVDİRİRİZ... BİZ BU ÜLKE İÇİN AZ KAN DÖKMEDİK GEREKİRSE Bİ OKADAR DAHA DÖKERİZ] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kopsa nolcak bizi sanki dinliyolar:S[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ohannesburger + cococola + Buz gibi soğuk su benim şifremi bilen çok kişi var şimdi ama ben nasıl değiştircem bunu :([signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Üstadım gene araştırmadan yazmışsınız. Bu olay sadece Türkler için değil başka ülkeler içinde aynı. Benim arkadaşım İsviçre'den oynuyor şu an o da giremiyor. Anlayacağınız Türkiye'ye değil. (Bu arada baştaki "gene" sana değil, genel söylenmiş birşey kişisel algılama).[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Adamlar site üzerinde çalışıyorlar, daha bu sabah girdim. 15 dakka sonra farklı bir hata mesajı aldım. Bu ip myp falan değil, site üzerinde çalışıyorlar. Sizde hemen Türk ip leri ban yyedi demeyin lütfen... insanların zaten canı burnunda[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nasıl adam proxyle japon üzerinden giriyoki.....[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 YOL AL pilis[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Zikhaccu gibi gerizekalı adamlar olduğunca çok ban yeriz.Bu arada banlandığı falan yok..Bu yazdığı şeyde hırsızların forumu olan bir forumda espiri diye birinin yazdığı yazıdır.Ama 10-11 yaşındaki veletlerin kandığı ve her yere yağdığı bir yazı olarak tarihde yerini almıştır.. Ctrl+c ctrl+v bunların windowsdaki kısa yollarının anlamını heralde herkez bilir..Lütfen böyle saf adamlara inanarak sizde saf olmayın..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ve ayrıyetten bu gibi dengesiz herifleri kın + ban pls[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 mrk ediyorum ozamn pren. u kim alcak ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abi aslında türkleri banlarlarsa bence onlar içinde kötü olur düşünsenize adam belkide lvl 40 kasamicak yada gelip tek başına tek başına nereye kadar belliki sayıları az olunca bişey yapamazlar[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yok böyle bir ban olayı. Herzamanki gibi ortalıgı velveye vermeyin.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Calisan Bi proxy Verinde Bakalım o ZamaN :P[signature][hline]GeL PiSi PiSi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evet beyler proxy ile bende girdim Vereyim sizede ; :( İnternet i açın Araçlar : İnternet Seçenekleri : Bağlantılar : Yerel ağ ayarları 195.175.37.6 : 8080 yazın bunu girior ben daima proxy i kullanırım fake acc ım falam var çok kızdım mı giriom onla[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Oyuna mı giriLmior Siteye mi anLamadım ki Siteye girmesin ne oLcak zaten uyuz oLuom oyun çıkışında zırt pırt karşıma çıkıor[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben hiç bi sorun olmadan giriyorum kablonet var. he bu arada şifreniz fln degiştirilicekse yollan degiştirim :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ss koyarmısın şuanda kimsecikler giremesken sen giriyorsun AAA UNUTMUŞUUM SEN HASAN MEZARCI İDİN dimiiiii özel güçlerin var hasmez ss koy[signature][hline][UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.... SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN. YA SEVECEKSİN BU ÜLKEYİ YADA KUZU KUZU SEVDİRİRİZ... BİZ BU ÜLKE İÇİN AZ KAN DÖKMEDİK GEREKİRSE Bİ OKADAR DAHA DÖKERİZ] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sen bir mesihle nasıl böyle konuşursun :-p[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ahnadaaa kalvyem yamyldu :-p caprıldım[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Gothic, 30 Eylül 2005 19:06 tarihinde demiş ki: ss koyarmısın şuanda kimsecikler giremesken sen giriyorsun AAA UNUTMUŞUUM SEN HASAN MEZARCI İDİN dimiiiii özel güçlerin var hasmez ss koy bişey mi dedin?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Proxy var kesin :) yoksa giremezsin :S[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Proxyden bende giriyorum maksat makinayı ellemeden girmek ayrıca necro elleşme çarpar falan pek tekin değil ee kos koca hasan mezarcı[signature][hline][UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.... SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN. YA SEVECEKSİN BU ÜLKEYİ YADA KUZU KUZU SEVDİRİRİZ... BİZ BU ÜLKE İÇİN AZ KAN DÖKMEDİK GEREKİRSE Bİ OKADAR DAHA DÖKERİZ] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oldu canım oldu proxyden ztn anlamam orası ayrı mevzu. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 30 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hasanım Mezarcım Büyüksün Abey[signature][hline][UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.... SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN. YA SEVECEKSİN BU ÜLKEYİ YADA KUZU KUZU SEVDİRİRİZ... BİZ BU ÜLKE İÇİN AZ KAN DÖKMEDİK GEREKİRSE Bİ OKADAR DAHA DÖKERİZ] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar