tonyhawk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Beyler Server Açılabiliyormu :::::::::::::::::::::::::::::::::: Ben server acmak ıstıyorum cok urasırım gunde 24 saat oyundayım Lutfen nasıl oldugunu anlatabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 a4 mu acsak napsak :):):):)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evt bıktım artık şu server ların dolulugundan a4 aççam karar verdım :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :D:D:D:D acda a4 girelim artik =) son KE geldi geleli bende lag fazla yok yada KO gore cok dusdu bide baglantim biraz daha iyi olsa ne guzel olucak ama =) ADSL Den geliyor sozde kibrisa su anda kullandiqim baglanti ama ADSL nin adini karaliyo bu baglanti :):):):)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 he yaa yeni server açın biraz ucuz olması arz ve rica olunur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 server mı aççan ? açıp napçan hergün bug larla hacklerle dupe larla uraşçan bi ton insan anana küfür etçek lag larla boğuşçan ohoooo üzerine para verseler girmem öyle bi işe..[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bole biey olalabılırse ben acılsın derım ama herkez 0 dan baslayacak obur turlu duper ler kral olur oyunda gm lerle konuşabılırsek bı onerelım derım arkadaşlar ankara serverı olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 10$ mı? hödö?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 10$ larsa 200-300 tane açıp 10000$ a satmak istiyorum pls help![signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar