Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630 sorunsalı..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

ye ben geçen gın bi 6630 aldım..üzerine de 256 mgbyt bi hafıza kartı fln aldım.. ama telefonu açtıktan sonra 7 8 saat fln sonra arama yapamıyorum.. mesaj atabiliyorum..ama rehberde birinin üztüne yes ile basınca arama yapmıyo.. telefonu kapatıp açıyorum o zmn yapıyo.. acaba hafıza kartı ile bi sorun mu yaşıyo telefon..rehberdeyken yes tuşuyla aramıyo ama numara çevirdikten sonra yes tuşu ile arama yapabiliyo..bu sorunu halletcek olan birisi war mı acaba..:? acil olursa sewinirim..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

kimsse bilmio mu yaw wersion guncellemeyi..

bu arada bgn bi telefoncuya sordum nedenini turkcell kontormatigi kapatırsan olur dedi.. bi onu denicem hala aynı hatayı werirse version guncellemek şart olcak..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar oldu sonunda.. aynı problemi yaşayan arkadaslar için kontormetreyi kapatmalarını öneririm sorun ortadan kalkıyo..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bende de 6630 var ama bende öyle bi sorun yok. Kendi hafıza kartı var üzerinde. telefonu aldığımdan beri açık :-P[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

turkcell müşteri hattını ara veya KONTORMETRE İPTAL yazıp 2222 ye gönder kapattır sorun geçio..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 05 Ekim 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
turkcell müşteri hattını ara veya KONTORMETRE İPTAL yazıp 2222 ye gönder kapattır sorun geçio..

bende aynı sorunu yaşadım telefon elimde patladı fln sanmıştım kontörmetreyi kapattım.mutluyum[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...