Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630 sorunsalı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ye ben geçen gın bi 6630 aldım..üzerine de 256 mgbyt bi hafıza kartı fln aldım.. ama telefonu açtıktan sonra 7 8 saat fln sonra arama yapamıyorum.. mesaj atabiliyorum..ama rehberde birinin üztüne yes ile basınca arama yapmıyo.. telefonu kapatıp açıyorum o zmn yapıyo.. acaba hafıza kartı ile bi sorun mu yaşıyo telefon..rehberdeyken yes tuşuyla aramıyo ama numara çevirdikten sonra yes tuşu ile arama yapabiliyo..bu sorunu halletcek olan birisi war mı acaba..:? acil olursa sewinirim..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
wersion guncelleme nereden ve nasıl yapılıyo bilen war mı..?[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kimsse bilmio mu yaw wersion guncellemeyi..

bu arada bgn bi telefoncuya sordum nedenini turkcell kontormatigi kapatırsan olur dedi.. bi onu denicem hala aynı hatayı werirse version guncellemek şart olcak..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
arkadaslar oldu sonunda.. aynı problemi yaşayan arkadaslar için kontormetreyi kapatmalarını öneririm sorun ortadan kalkıyo..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bende de 6630 var ama bende öyle bi sorun yok. Kendi hafıza kartı var üzerinde. telefonu aldığımdan beri açık :-P[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
turkcell müşteri hattını ara veya KONTORMETRE İPTAL yazıp 2222 ye gönder kapattır sorun geçio..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ewwet gelio.. kontormetreniz aktif deildir diye mesaj gelemsi lazım..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 05 Ekim 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
turkcell müşteri hattını ara veya KONTORMETRE İPTAL yazıp 2222 ye gönder kapattır sorun geçio..

bende aynı sorunu yaşadım telefon elimde patladı fln sanmıştım kontörmetreyi kapattım.mutluyum[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
  • Yeni Oluştur...