fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 www.tobbetu.com adresinde forumumuzu açmış arkadaşlar da bildiriyim dedim
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hoş bi görünümü var. Hayırlı olsun.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hos olmus gercekten modluk versene :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kardeş bi op yazsana :-p[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 access varmı abi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 maalesef üniversite dışından giriş yok. sadece üniversitenin kendi mailiyle girliyo zaten ben de mod değilim ( daha )[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hayır'lı olsun :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|
oper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: fede, 04 Ekim 2005 16:34 tarihinde demiş ki: maalesef üniversite dışından giriş yok. sadece üniversitenin kendi mailiyle girliyo zaten ben de mod değilim ( daha ) bak simdi napıcan biliyon mu.. once okulun mail adresiyle kaydolacan ki zaten olmuşsun sen.. sonra profilden mail adresini değiştirecen.. sonra maili bize verecen biz uye olacaz sırayla.. tabi şifreleri sen verecen bize mail senin ne de olsa.. bu olayı pek düşünen olmuyor.. belki yer :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: cuytherock, 04 Ekim 2005 17:57 tarihinde demiş ki: bak simdi napıcan biliyon mu.. once okulun mail adresiyle kaydolacan ki zaten olmuşsun sen.. sonra profilden mail adresini değiştirecen.. sonra maili bize verecen biz uye olacaz sırayla.. tabi şifreleri sen verecen bize mail senin ne de olsa.. bu olayı pek düşünen olmuyor.. belki yer :) Yurdum insanı :)[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 biraz yavas mi sanki?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evet yavaş çünkü biranda benim tarafımdan msj bombardımanı oldu site :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya iyi de siz bizim foruma girip napcaksınız ki :)[signature][hline]
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Skin çok tatlı olmuş, başarılar..[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!!
Öne çıkan mesajlar