Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOBBETU

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
access varmı abi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
maalesef üniversite dışından giriş yok. sadece üniversitenin kendi mailiyle girliyo zaten ben de mod değilim ( daha )[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
said:
fede, 04 Ekim 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
maalesef üniversite dışından giriş yok. sadece üniversitenin kendi mailiyle girliyo zaten ben de mod değilim ( daha )

bak simdi napıcan biliyon mu.. once okulun mail adresiyle kaydolacan ki zaten olmuşsun sen.. sonra profilden mail adresini değiştirecen.. sonra maili bize verecen biz uye olacaz sırayla.. tabi şifreleri sen verecen bize mail senin ne de olsa.. bu olayı pek düşünen olmuyor.. belki yer :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
said:
cuytherock, 04 Ekim 2005 17:57 tarihinde demiş ki:
bak simdi napıcan biliyon mu.. once okulun mail adresiyle kaydolacan ki zaten olmuşsun sen.. sonra profilden mail adresini değiştirecen.. sonra maili bize verecen biz uye olacaz sırayla.. tabi şifreleri sen verecen bize mail senin ne de olsa.. bu olayı pek düşünen olmuyor.. belki yer :)

Yurdum insanı :)[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Mesaj tarihi:
evet yavaş çünkü biranda benim tarafımdan msj bombardımanı oldu site :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
  • Yeni Oluştur...