Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mavi ekran problem.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

ram ler oynamış olabilir veya format gerekio olabilir =) ne kadardır formatsız makine[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

@Mavi:
RAM'lerini http://www.memtest.org/ ile test et. Neden bu diyorsan çünkü bu çok özel bir yazlılım. Hiç windows'u açmadan kendini boot ederek test ediyor.

Diyeceksin neden RAM'leri test edeyim???
Çünkü error kodun 0C0000006h
Bakıyoruz hemen
;
; MessageId: STATUS_IN_PAGE_ERROR
;
; MessageText:
;
; The instruction at "0x%08lx" referenced memory at "0x%08lx". The required data was not placed into memory because of an I/O error status of "0x%08lx".
;
STATUS_IN_PAGE_ERROR equ 0C0000006h ; winnt[signature][hline]Home Page
Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide.

[Bu mesaj Maleboge tarafından 06 Ekim 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bios update ettim hala aynı sorun ya nedir bu of...

[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek, bu üç zor fiil'i gerçekleştirmenin en şağşalı yolu dervişin mürşitine sunduğu bir zarftır.Boş bir kağıt bir kalem birde silgi kağıt ömür demek kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim sen ne yazarsan güzel sen neyi silersen güzel demek istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

system restore yap bi kaç gün önceye, ama ondan önce bi scandiskle badsector araması yaptırsan iyi olur[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...

[Bu mesaj Messor tarafından 07 Ekim 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yazının tamamen aynısı bendede çıkıyor ama laptop var bende.. bazen 3 gün hiç çıkmıyor ama günde 5 kez çıktığıda oluyor sistemle alakası yok çünkü fazla çıktığı günlerden birinde sistemi tamamen yeniden kurdum ilk açılışta yine oldu ne olduğunu bende çözemedim ama nasıl olsa değişterecem fazla dert etmiyom allah sabır versin çok gıcık edici bir olay...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Messor, 06 Ekim 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
saçma sapan mavi ekranlar alıyordum bios güncelledikten sonra düzeldi, dene bi.

bios güncelemenin, mavi ekran düzeltme ile ilgili ne yakından nede uzaktan bir alakası var.Yazılımsal güncelleme yapıyorsun hepsi o kadar.İlk defada senden duydum bios güncelleyip mavi ekran hatası gideren :hmm:[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Bios güncelleme dendi yaptım.
Ekran kartı driverimi yükselttim.
Disk birleştiricisi yaptım / BAD SECTOR yok.

ne yapmalıyım daha ?[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek, bu üç zor fiil'i gerçekleştirmenin en şağşalı yolu dervişin mürşitine sunduğu bir zarftır.Boş bir kağıt bir kalem birde silgi kağıt ömür demek kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim sen ne yazarsan güzel sen neyi silersen güzel demek istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

@Arloth asus anakartlartda bios güncellemesi yapmayınca takılma ve mavi ekran sorunu olduğunu kendi sitelerinde söylediler (p4p800s-x modeli) ben de şaşırmıştım ama düzeldi : )[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...