_just_me_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu oyuna bi türlü giremedim start yazısı çıkmıyo ne yapacam ben şimdi.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 launcer den acma sende oyunu oyunun kendi iconun dan ac..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok ya hiç bi durumda girmiyo bide proxy mi ne varmış ordan girmeye çalıştım olmadı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bilemicem o zmn ..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ee ne yapacam şimdi yükleyenler nası yükledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 walla bende sorun yok launc dan acmiorum ben dierinden aciorum giriyorum sorunsuz bi sekilde.[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ötekinden açıncada hackshield hatası verio.alla alla kafayı yicem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar