ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kimse baret kullanmasa bende kullanmam:D ama ozmn işiniz daha zorlaşır:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya oyun oynmasını bilmez falan diorumda kimse alınmasın üstüne geyik sadece. ama ne bilim yani görmeniz lazım gerçekten spazla adam öldüğrmeye çalışırken çektiğim eziyeti. 5 defa eet 5 defa saçma yediriorum ölmüor. ilk 2 kesin hepsi giriordierleri orasına burasına, helmet uçuor gidior ama yok ölmüor :horace: alın 1-2 gün deneyin. bilmiorum hani bazoka bazen öldürmüor ya acaba spazdada bug mı war bana mı denk gelior diorum hep.[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 olm bugün oynarken 2 kere baretle vurdum bide kafana bıçak yedin .ama banamısın demedin lan ben orda bittim.[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :horace: doru barretlerde bazen işlemio. yannız bıçağı ben bile fark etmermişim :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar