Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kızlar neden bu kadar heyecanlı ya ?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Kızlar böyle ya. Bi nik yapıyolar egzantrik egzantrik işaretler var. Bence çok komik duruyor. Noktalama işaretleriyle adlarını yazmaya çalışıyolar. Saçmalıyorlar bence. Heyecana gelince şirin gözükme çabası bence o işaretler, smileyler falan. Alışırsın, geçer...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 07 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
siz neeeee istiosunuz bu kızlardan bırakın bizi kendi halimize yaa..biz sizin futbol merakınıza yada başka bişeyinize karışıozmu?? :p

karışın... meeeeeseeeeela bizleeeee beeeeeraber futbol maçı izleeeeeyin.....!!!!!1111bibibbiiiieeeerrrr[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 07 Ekim 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
ben futbol maçı izlemeyide severimm her kız bir değildirr ama cidden bu patide kızlara edilmeyen hakaretler kalmıor buda cdddi iiirenç bi durum!!

Klavyede takılma mı var, yoksa algıda eksiklik mi? Kızların klavyeye bakış açısını değerlendiriyoruz. Bu akşam 20.00'de Pational Geographic'te[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ekim 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

jnmsssssssssss sçs kib :)))))))))))999999999999999999))dokuzdokuzzzaq[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir harfe birden fazla kez basma hastalığı var kızlarda. Ayrıca noktalama işaretleri ile isimlerini yazmaya çalışmanın neresi güzel, eğlenceli ya da sevimli biri bana açıklasın lütfen.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

I KİSS YOU ULAN!!!

o genetik bir konu her kızda olan bir şey..

erkeklerin d eonlardan eksik kalır yanı yok mesela onalrda "ahuahauh amuha goduğum" derler çokca..

peki babacumlar ne yapar? tepişir sevişir babcumlar böyle ovalara uzanırcasına rüzgarla yarışır babacumlar doğayla iç içe olur (ee donsuz dolaşmak için bir neden gerkiyordu bu iyi oldu)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 07 Ekim 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
vallah herşey bitti eleştirecek bi bumu kaldı şimdi?? ona bakarsanız bnde erkeklerin kullandıı auhauha tipi asddfs tipi şelere gülüp geçiorum komiklik ötesi ve çok unreal şeler yanii!!!

biz böyleysek siz de böylesiniz bi kerem hıh!
*!aniden başı sol yukarı çapraza çevir*[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...