Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bi yazı yazacaklar 50 tane smiley böle harfler uzamış 100 tane ünlem falan. Ya bakın uzun zamandır yeni konu açmadım abuksubuk konu açan biri de değilim de bu sorun çok kafama takıldı.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kızlar böyle ya. Bi nik yapıyolar egzantrik egzantrik işaretler var. Bence çok komik duruyor. Noktalama işaretleriyle adlarını yazmaya çalışıyolar. Saçmalıyorlar bence. Heyecana gelince şirin gözükme çabası bence o işaretler, smileyler falan. Alışırsın, geçer...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 freud dahi ömür boyu uğraşmış anlayamamış. ve ünlü sözü var bilirsin. onun için kesin cevap alamazsın gibi geliyor. ben ce o kadar çok hormondan kaynaklanıyor.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kıl oluyorum bende msn'de butun kızlarda saçma sapan smileyler renkli yazılar fln.gına geldi bazılarının ne yazdığı bile belli olmuyo[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 siz neeeee istiosunuz bu kızlardan bırakın bizi kendi halimize yaa..biz sizin futbol merakınıza yada başka bişeyinize karışıozmu?? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: zeynepp, 07 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: siz neeeee [signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 [Bu mesaj Giovanni tarafından 07 Ekim 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: zeynepp, 07 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: siz neeeee istiosunuz bu kızlardan bırakın bizi kendi halimize yaa..biz sizin futbol merakınıza yada başka bişeyinize karışıozmu?? :p karışın... meeeeeseeeeela bizleeeee beeeeeraber futbol maçı izleeeeeyin.....!!!!!1111bibibbiiiieeeerrrr[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben futbol maçı izlemeyide severimm her kız bir değildirr ama cidden bu patide kızlara edilmeyen hakaretler kalmıor buda cdddi iiirenç bi durum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hakaret etmiyoruz, eleştiriyoruz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hakaretmi şimdi burda söylenenler?[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: zeynepp, 07 Ekim 2005 18:07 tarihinde demiş ki: ben futbol maçı izlemeyide severimm her kız bir değildirr ama cidden bu patide kızlara edilmeyen hakaretler kalmıor buda cdddi iiirenç bi durum!! Klavyede takılma mı var, yoksa algıda eksiklik mi? Kızların klavyeye bakış açısını değerlendiriyoruz. Bu akşam 20.00'de Pational Geographic'te[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ekim 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 genellemelere hayır edit:@ dasaaa: lol [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 07 Ekim 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hepsi böyle bunların!Sallandıracan 4-5 tanesini Taksimde bak bi daha böyle yapıyorlar mı!!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 jnmsssssssssss sçs kib :)))))))))))999999999999999999))dokuzdokuzzzaq[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bir harfe birden fazla kez basma hastalığı var kızlarda. Ayrıca noktalama işaretleri ile isimlerini yazmaya çalışmanın neresi güzel, eğlenceli ya da sevimli biri bana açıklasın lütfen.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ayrıca genelleme yapabilmek için gerekli denek sayısı nedir hep merak ederim?[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ekim 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 I KİSS YOU ULAN!!! o genetik bir konu her kızda olan bir şey.. erkeklerin d eonlardan eksik kalır yanı yok mesela onalrda "ahuahauh amuha goduğum" derler çokca.. peki babacumlar ne yapar? tepişir sevişir babcumlar böyle ovalara uzanırcasına rüzgarla yarışır babacumlar doğayla iç içe olur (ee donsuz dolaşmak için bir neden gerkiyordu bu iyi oldu)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 vallah herşey bitti eleştirecek bi bumu kaldı şimdi?? ona bakarsanız bnde erkeklerin kullandıı auhauha tipi asddfs tipi şelere gülüp geçiorum komiklik ötesi ve çok unreal şeler yanii!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kızların yazıları daha "unreal" oluyooo... :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 doğallar kasmıolar hiç bence :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: zeynepp, 07 Ekim 2005 18:54 tarihinde demiş ki: vallah herşey bitti eleştirecek bi bumu kaldı şimdi?? ona bakarsanız bnde erkeklerin kullandıı auhauha tipi asddfs tipi şelere gülüp geçiorum komiklik ötesi ve çok unreal şeler yanii!!! biz böyleysek siz de böylesiniz bi kerem hıh! *!aniden başı sol yukarı çapraza çevir*[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: zeynepp, 07 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: bence iiiiirenç benzetmelerdi... i'ler biraz fazla, ğ harfide arada kaybolmuş![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben öle yazıorumm cnkm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar