ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 samsung sp02822N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 samsung sp0822N demin yanliş yazmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 anakart cd ım yok o hafta basında yanmistı yeni aldım bilgisayar servisinde yuklettim gerekirse odan bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 samsung anakart üretmiyor diye biliyorum ben? bence sen hiç riske atma. Buradan anlatmamızla yanlış birşeyler yapabilirsin. Yanlış birşey yapmasan bile sorunu çözmen çok uzun sürer. O bahsettiğin tamirciye götür kasayı. "Buna ekran kartı yükleyin" de yüklesinler... Temiz olsun iş.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yardımın için cok saol senin d3d hatası ile ilgili yazını oglen okudum oldukca yararlıydı galiba ekran kartı almaktan kurtuldum paticikte gorusmek uzere kib (:-() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar