Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d3d device hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar yeni bilgisayar aldıgım için ko yukledim ve directx yukledim ama buna ragmen louncherdan bile girsem d3d device olusturulamadı veya display card driver hatası veriyor bilgisayardan fazla anlamıyorum bana yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden tesekkurler(ekran kartı 64mb)
Mesaj tarihi:
dostum yanlış anlama ama birşey söyliyeceğim sana benim ev arkadaşımın ekran kartıda 64mb ve oyuna girdiğinde sadece silahı gözüküyo maradon a gittiğinde de aynı şey herkesin sadece silahını görüyo önunden koşakoşa bi raptor geçiyo 2 tane +8 shardlar felan havada uçuyo anlıyacağın belki ekran kartından kaynaklanabilir eğer ekran kartından değilse sürücüyü kaldırıp tekrardan yuklemeyi denen tabii güncel sürümü[signature][hline] KE DELETED
Mesaj tarihi:
bence ekran kartıyla alakası yok benim ekran kartım da 64 mb(64 mb geforce 2 mx 400) ve hiç sorun çıkmadan oynuyorum. Ekran kartının sürücüsünü sil ve baştan yükle, hatta internetten en son sürmünü bulup yükle belki düzelir
Mesaj tarihi:
hot benim arkadaşımdada var geforce mx400 ama onda olmuyo en son sürümü kullanıyoruz ama olmuyo sen nasıl becerdin sölermisin çocuk ağlıyo valla oynuyamıyorum die[signature][hline] KE DELETED
Mesaj tarihi:
bilg da norton var acaba indirirken bazı dosyaları virus sanıp silmis olabilir mi tekrardan norton u disable edip indirsem işe yarar mı yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim
Mesaj tarihi:
arkadaslar bulabildigim her yolu denedim ama oyuna hala giremiyorum directx ve display card hatası veriyor hep dbilgisayarda directx9.0 var e ekran kartı 64mb 10 bord ama aygıt yoneticisinde ekran kartını goremiyorum 1300 numaralı patch i de yukledim hack shield tan sonra hata veriyor hep
ne yapabilirim :(
Mesaj tarihi:
ekran kartı onboard sa yapacak birşey yok
eger agp slotu varsa anakartta ekran kartı alacan bi tane eger yoksa anakartı deiştirecen fln.. Bilgisayarı hipermarketlerden falan mı aldın acaba? =) işini görmeyen bi bilgisayar almışsın[signature][hline]K.Mltn
bir de banlamasalar...
Mesaj tarihi:
said:
ekran kartının cd si yok baska sekilde tanıtabilir miyim

sanırım onboardlarda ekstra ekran kart cd olmuyor
ana kart cd sinden yuklenebilirmi ?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
  • Yeni Oluştur...