ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaslar yeni bilgisayar aldıgım için ko yukledim ve directx yukledim ama buna ragmen louncherdan bile girsem d3d device olusturulamadı veya display card driver hatası veriyor bilgisayardan fazla anlamıyorum bana yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden tesekkurler(ekran kartı 64mb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu konuda bilgisi olan varsa acil ulaşsın ltf [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dostum yanlış anlama ama birşey söyliyeceğim sana benim ev arkadaşımın ekran kartıda 64mb ve oyuna girdiğinde sadece silahı gözüküyo maradon a gittiğinde de aynı şey herkesin sadece silahını görüyo önunden koşakoşa bi raptor geçiyo 2 tane +8 shardlar felan havada uçuyo anlıyacağın belki ekran kartından kaynaklanabilir eğer ekran kartından değilse sürücüyü kaldırıp tekrardan yuklemeyi denen tabii güncel sürümü[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hot_Caldera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bence ekran kartıyla alakası yok benim ekran kartım da 64 mb(64 mb geforce 2 mx 400) ve hiç sorun çıkmadan oynuyorum. Ekran kartının sürücüsünü sil ve baştan yükle, hatta internetten en son sürmünü bulup yükle belki düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hot benim arkadaşımdada var geforce mx400 ama onda olmuyo en son sürümü kullanıyoruz ama olmuyo sen nasıl becerdin sölermisin çocuk ağlıyo valla oynuyamıyorum die[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dostum yazdıkların için saol dedigim gibi bek bu işten pek anlamıyorum surucuyu nerden silecegimi ve tekrar nasıl yukleyecegimi yazarsan mumkunse msn den bana ulasırsan cok memnun olurum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hot_Caldera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya ben fazladan hiçbişey yapmadım ko da sorun cıkmıyodu ke ye geçtim biraz yavaşladı oyun ama ama hala oynuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya silmene grerk yok sen yeni sürümü çek direk yükle zaten o eskisinin üzerine yukler onu[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bilg da norton var acaba indirirken bazı dosyaları virus sanıp silmis olabilir mi tekrardan norton u disable edip indirsem işe yarar mı yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 valla bendede yuklu norton hiç öle bişi yapmadı nortonla alakası olacağını sanmıyorum ben[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaslar bulabildigim her yolu denedim ama oyuna hala giremiyorum directx ve display card hatası veriyor hep dbilgisayarda directx9.0 var e ekran kartı 64mb 10 bord ama aygıt yoneticisinde ekran kartını goremiyorum 1300 numaralı patch i de yukledim hack shield tan sonra hata veriyor hep ne yapabilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ekran kartı onboard sa yapacak birşey yok eger agp slotu varsa anakartta ekran kartı alacan bi tane eger yoksa anakartı deiştirecen fln.. Bilgisayarı hipermarketlerden falan mı aldın acaba? =) işini görmeyen bi bilgisayar almışsın[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ekran kartı filan değil. DirectX hatası o. Başlat / Çalıştır / Dxdiag yaz enterla Programda "DirectX dosyaları" ve "Ekran" bölümüne bi bak hata mesajı varmı diye. "Ekran" sekmesindeki testleri uygulamayı unutma.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 2 sene once abim almistı eski bisey nasıl bir ekran kartı tavsiye edersin biraz biligi verebilirsen cok mennun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 lonely bahsettigin testleri yaptım hata vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yalniz direct3d yi tanıtmam gerekiyor nasıl yapabilecegimi anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: ersen111, 07 Ekim 2005 22:51 tarihinde demiş ki: aygıt yoneticisinde ekran kartını goremiyorumYeni gördüm bunu. Sen başka oyunları oynayabiliyormusun??[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 oynadigim tek oyun bu daha once kafede oynuyordum bilsayara baska oyun yuklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 iyide güzel kardeşim, ekran kartını tanıtmazsan oyunu nasıl oynayacaksın? ekran kartını tanıtmazsan, DirectX çalışmaz, DirectX çalışmayınca oyunlar çalışmaz... Ekran kartının driverlerini yükle...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ekran kartının cd si yok baska sekilde tanıtabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ekran kartın onboardmıydı? Yani kasanın üzerinde kendi ekran kartımı var yoksa anakart üstündeki bir slotamı takılı?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bimmiyorum kasayı acsamda anlayıcagımı zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evet 10 board Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 anakartın marka ve modelini biliyormusun?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: ekran kartının cd si yok baska sekilde tanıtabilir miyim sanırım onboardlarda ekstra ekran kart cd olmuyor ana kart cd sinden yuklenebilirmi ?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar