Chuck Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bu filmde klasik bi sezercik melodisi var bunun mp3 unu nerden bulabilirim bilen var mı ? Not: Aramaya inanmıyorum[signature][hline] [Bu mesaj Chuck tarafından 07 Ekim 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Chuck, 07 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Not: Aramaya inanmıyorum lol :D eheheheee ben inananlardanım :D:D:D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: nileppezdel, 07 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: said: Chuck, 07 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Not: Aramaya inanmıyorum lol :D eheheheee ben inananlardanım :D:D:D Afern (bkz: Paticik Nereye Gidiyor)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ne var ya, komik geldi. Post kasmak için armaya inan diyenlere karşıyım, ki böyle bi topic de açılmamıştır önceden. Çok özel bir müzik çünkü. İki gün içinde aynı topiğin farklı kişilerce açılışına tanık oldum. Sadece hoşuma gitti o yazdığın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar