Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bu kart hakkında hiç bir arkdasımdan bilgi edinemedim tavsiye edermisiniz? baya iyi oldugunu duydum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Şuan piyasadaki en iyi 2nci ekran kartı, gereksiz derecede pahalı fiyatı var bence.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bu kendınden sarjlı kart değilmiydi ?; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Agpx8 slot modeli bulunan en güçlü ekran kartı bu. Aslında gayet uygun bir kart yani.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 agp mi ? varmıdır agp si bunun . sanmıyorum ama neyse. hoca kart daş gibi . deli birşey fakat bak farcry 2 fln. çıkçak . direct x 10 diyorlar vs. yani ne olcağı belli diil . kart desteklermi performans düşermi kimse bişii diyemiyor. bence bi ince beklemek lazım .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 FarCry 2 ve Dx10 beklemek? Hmm... Muhtemelen Dünya gelecekte bir gün yok olacak, şimdiden birşeyler yapsak mı?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: kymophobia, 30 Eylül 2005 04:20 tarihinde demiş ki: FarCry 2 ve Dx10 beklemek? Hmm... Muhtemelen Dünya gelecekte bir gün yok olacak, şimdiden birşeyler yapsak mı? :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 200 dolarlik malzemeye 800 dolar kar payi eklendigi siralarda(misal,yeni seyler icin) urun almayin,yazik etmeyin paraniza.(US veya UK vatandasi iseniz alin tabi)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Heardalis, 29 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: agp mi ? varmıdır agp si bunun . sanmıyorum ama neyse. hoca kart daş gibi . deli birşey fakat bak farcry 2 fln. çıkçak . direct x 10 diyorlar vs. yani ne olcağı belli diil . kart desteklermi performans düşermi kimse bişii diyemiyor. bence bi ince beklemek lazım . Sanmıyorum diye bir olay yok. Agp slotlusu var bunun.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 pcı-expressX16 olmasi lazim kartin hatta bana birisi bunu izm nerden alabilcegimi soylerse cok memnum olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar