CapN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Herşeyi hazırladım hosting domaini herşeyi aldım dkp yi upload ettim guzelce database açtım dkp yı siteye upload ettim herşey tamam ama 3. aşamada Config.php hatası verıyor. 3 gundur uğrasıyorum bırturlu yapamadım. Bırkere tam kurdum dedım buseferde myadminde admin account açamadım. Yardımcı olabılıcek varmı ? Teşekkürler[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 pardon dkp nedir? hayır ne olduğunu bilimde bilen bi arkadşım olursa sorarım en azından[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mc yapan guildlerin kullandıgı bir php script[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bunu donanim/yazilim bolumune acman daha mantikli olurdu. nasi bi hata cikiyo? muhtemelen mysql'in sifresini falan duzgun girmemissindir..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar