nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ne zaman çıkacağını bilen var mı? Ya da çıkacak mı? Uzun süredir medyada göremedim. Çıksa da alsam :( Bilen varsa bi zahmet söyleyiversin...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yeni album??? GErcekten mi.... Bakmak lazim internet sitesine[signature][hline]Bal adam...
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yeni albüm ???[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ne zaman çıkacak dedim ya. Bilen varsa söylesin. Aynı tepkiyi vermişsiniz direk :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Slider Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 daha çıkmaz bence zaten adamlar konallar sayesinde yeterince para kazandı. önce onu yemek lazım dimi :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yeni albüm cıkacak diye bişey mi duydun? Ben 6 aydan önce yeni albüm görmüyorum açıkçası.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Şarkılar hazır, çalışmalara başlıyoruz gibi bir röportaj izlemiştim. Baya da oldu...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hayırlısı o zaman :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Öne çıkan mesajlar