toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Google, ABD'nin San Francisco şehrinin tamamını ücretsiz kablosuz internet erişimi kapsamına alacak. Ayrıntılar[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 05 Ekim 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 o kadar para batmaya basladı sanırım.50 60 sene sonra burayıda kapsarlar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Zamanında açamadıkki bi arama motoru sitesi anca burda 6slilere laf atıyorus ahaaha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 edit: olayı okuyunca anladim ihale açılmış google kapmış fln işte trde biraz zor olur o olay belediye para yemekten kablosuz net mi çekcek her yere hadi gülüm hadi [Bu mesaj slayer__ tarafından 05 Ekim 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ah ah biz adsl yukselcek ne guzel diye sevinirken adamlar a gelen olaya bak ya :([signature][hline]
Private Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 adsl yükselcek mi? ahaha[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tabi olm 1 kasımda 512 oluoz[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Private Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Fiyat aynı mı? Ya bu hafta adsl mi alsam kabloda mı kalsam diye kendimi yedim. Kaynak var mı yani direk adsl kararını vericem öyleyse.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
riglous Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yanniz oyle cart diye baalanilmiyo. yani bi program yuklettiriyolar ayni superonline gibi. sonra reklam dayiyolar bilgisayara. yatirimlarida katlanarak geri donuyo.[signature][hline]Tulahr
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bence güzel bişey yakında Türkiye'ye de gelir sanırım ama ben su an valla memnunum adsl'imden :D Forever Adsl Suxxx :)[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Private, 05 Ekim 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Fiyat aynı mı? Ya bu hafta adsl mi alsam kabloda mı kalsam diye kendimi yedim. Kaynak var mı yani direk adsl kararını vericem öyleyse. (bkz. sazan) desem kızmazsın umarım..[signature][hline]MONO(b)LOG
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: dasaaa, 05 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki: said: Private, 05 Ekim 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Fiyat aynı mı? Ya bu hafta adsl mi alsam kabloda mı kalsam diye kendimi yedim. Kaynak var mı yani direk adsl kararını vericem öyleyse. (bkz. sazan) desem kızmazsın umarım.. +9 kızar mısın ?[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 söledim arka ztn p.mden :D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Private Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Offf atladık valla.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hmm google öncü olmuş sanırım bu tarz bir projede. iyi bir proje olmuş, paris gibi şehirler yavaş yavaş kablosuz olmaya başlıyor. san fransisco zaten küçük ve güzel bir şehir. turistler geliyor yeterince. kaliteli turistler geliyor, yerel halkda az olduğu için denemek için iyi seçilmiş bir yer.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bizede bi 50 yıl sonra bu proje uygulanır sanırım.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Mavi, 05 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Bizede bi 50 yıl sonra bu proje uygulanır sanırım. Sanırsam ole olur ya da 100 sene felam.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ne 100 ya internet 20sene sonra teletext gibi bişey olcak nası da sallarım ehe[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ulan 20 yaşında adamda bok gibi para var. adam tam emin degilim 18 yşaından beri bok gibi kazanıyo heralde yaşadıgı şehre güzellik yapar :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ?
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kandırmayın arkadaşı adsl de ekim sonuna doğru hız oranında bir artış olacağını orda çalışan bir arkadaş söylemişti.Ama fiyat birazcık artacakmış tabi.. Sonra 1 mb bağlantı falan da ucuzlıycakmış.Çok süper hizmetlerle karşımıza çıkacak adsl hatta belki kablosuz bile döşerler :D[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ne çıkarı vardır. googlenin kesin bir çıkarı vardır.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Olmazmı Ya. Hemde Deli Gibi. Sen Sitene Reklam Alıyorsun Ya. Google Sana Tık Başına Para Veriyo. İşte Ordaki Reklamı Çıkan Firmalarda Googleye Veriyo. Ayrıca Googlede Taramada En Üstte HER ZMAAN En üstte Olmak İçinde Belli Bİr Ücret Ödeyen Firmalar var. Bu İştede Kesinlikle Gene Bir Kaç Reklam Koyulucaktır. Bu Reklam Gelirleri Gene Googlenin Cebine :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? [Bu mesaj Cyclone tarafından 06 Ekim 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 open office google olayini duyan bilen var mi?
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu olaylar sadece deneme amaçlı , kablosuz bağlantıı şehir kapsamında deniyorlar , Konyada da şu an ücretsiz kablosuz internet bulunmakta . Burada amaç geleceği bugün denemek , bağlantı sayısının bandwidth üzerindeki etkileri ve sinyal gücünün mesafelerde gösterdiği değişiklikler inceleniyor (güçlendiricilere rağmen) , çok değil 4-5 yıl sonra adsl de ortadan kalkacak , sadece wireless olacak[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Abi bizde hemen yapalım her apartmana her binaya 2-3 tane wireless tamamdır :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar