Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22 Eylül 2005 Perşembe Paticik Kadıköy Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nargilesiz Mekana Gelmem...Oteki Şeyleri Kırınca Zevki Çıkmıo..14:00 Da Büyük Bi İhtimal Spidee ve Ben Ordayıız...Ayrıca Biri Denize Ulaşsın Oda Gelsin...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 21 Eylül 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sturm un gelme ihtimali yüksek

eaglednz 15.30-16.00 gibi gelecek buluşmaya[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
Oba..Eagle Gelıo...Kusel Kusel...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
sözüm sözdür bre.. gelcem dedim mi %100 gelirim.. (ahah yalana bakta, buna kesin gelcem yani, rekste görene kadar inanmayabilirsiniz.. :P)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
mesh yaw, sen de geliyorsan artık buluşmaya, ne desem boş=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
Oha, geliyormuşum, yeni haberim oluyor.

Abi geleceğim buluşmalardan beni haberdar edin önceden =)[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
hayır, yoksun ya uzun zamandır buluşmalarda, bi sen bi de redall böyle uzak kalıyorsunuz, o bakımdan=)

niye canım, gel tabi, özlettin sen de kendini[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
bilmem=P

psyco, cthulhu, ben, deso ve sufenta birlikte gittik; benle sufenta kaldı sadece ortamda o gelenlerden, zaten toplanmıştı falan millet, sonra sıgamayınca ikiye bölünmek zorunda kaldık, spidee, hymn, mandoo, gremlin, smolafein, sufenta, ben içeride takıldık

naturaljedi ı gördük, ilginç oldu=P

falan fistan, ben ilgilenemedim pek kimseyle açıkçası, değişik bir buluşma oldu=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
unuttum bakın, chuck da vardı aşağıda

bakıcam birazdan resimlere, belki koyarım bu akşam, ama fazla yok bende=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
  • Yeni Oluştur...