Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Download

Scphelp

Öne çıkan mesajlar

said:
Sensible, 04 Ekim 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
cd-key de aynı fiyat...
Adamlar kutuyu açıp sana cd-key'i veriyorlar. Gerisi ellerinde patlıyo

CD keyin fiyatıda oyunla aynıysa haklısın. Ama şöyle bir durumda varki Türkiye'de WoW bulmak zor. Dışardan getirmeye kalksan 100'ün de üstüne çıkacak. O yüzden bu methodun yine belli bir avantajı var.[signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall

[Bu mesaj Rock tarafından 05 Ekim 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wow un yurtdisi fiyati 100 milyon falan degil.

sendit's price: £23.99

1.5 pound daha ekleyin,75 milyon civarina geliyor.visa,mastercard sahibi olmalarina ragmen turkiyeden gidip 100-120 milyona alan arkadaslari da buradan selamliyorum.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rock, 04 Ekim 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
100ytl vermektense 2.8gb indirmek daha kolay ve ucuza gelir. CD key fiyatını bilmem ama bir haftadan kısa sürede ahatlıla indirilebilir.

aslında daha ucuz bi yanı yok sonucta cd key aldın mı en fazla bak en fazla ki sanmıyorum 10 ytl iner[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leath, 05 Ekim 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
wow un yurtdisi fiyati 100 milyon falan degil.

sendit's price: £23.99

1.5 pound daha ekleyin,75 milyon civarina geliyor.visa,mastercard sahibi olmalarina ragmen turkiyeden gidip 100-120 milyona alan arkadaslari da buradan selamliyorum.

ben profilo alısveris magazasına gitti 1 tane kalmıstı 100ytl sora bizim burdaki gold a gittim ogrenci indirimi midir pesin verdigim icin midir 93 den 84.5ytl ye indirdiler[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

senditten 1.5-2 ay öncesine kadar arkadaş için sipariş verdik
fatura geldi kutu gelmedi, sora mail attım 1ay bekleyin dediler bekledik gelmedi bi daha mail attım bu arada adamlarla kanka gibi olduk:) yenisini yollicaz dediler hakkatende sendit accountunda 3üncü kutu fiyat kısmında free yazıyodu yollicaklardı ama 2 haftada onu bekledik stokta kalmamış gelmedi hala da yok stokta dedim "ben paramı geri alabilirmiyim?" tabiki dediler yolladılar paramı geri bencede senditten alışveriş yaparken çok rahat olmak lazım ben hiç stres yapmadım... neden 100-120 milyon vereyim...[signature][hline]Realm: Shadow Moon
Class: Orc Shaman
Nick: Redbullah
Guild: Obscurum
Sosyal ağlarda paylaş

Https://gamersloot.net/catalog/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=world+of+warcraft

http://www.sendit.com/circle/search?words=world+of+warcraft&f=all

[signature]

[hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...

[Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 07 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...