Scphelp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Arkadaşlar bu oyunu netten nereden indirebilirim acaba öyle bir şansımız varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kesin torrentlerde falan bulabilirsin ama indircende naapçan çok merak ediyorum fake serverlarda mı oynıcan?[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum [Bu mesaj Devilmanta tarafından 04 Ekim 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya indirir acc alır bnm gibi :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İnternet üzerinden(http://gamesloot.com) sağdece acc key i alabilir.Sanırım CD'yi almaktan daha ucuza geliyor.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evet ole yontemler de var ama arkadasım oyun baya bi gb yani zor cekersin[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 100ytl vermektense 2.8gb indirmek daha kolay ve ucuza gelir. CD key fiyatını bilmem ama bir haftadan kısa sürede ahatlıla indirilebilir.[signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 cd-key de aynı fiyat... Adamlar kutuyu açıp sana cd-key'i veriyorlar. Gerisi ellerinde patlıyo [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 04 Ekim 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Sensible, 04 Ekim 2005 21:36 tarihinde demiş ki: cd-key de aynı fiyat... Adamlar kutuyu açıp sana cd-key'i veriyorlar. Gerisi ellerinde patlıyo CD keyin fiyatıda oyunla aynıysa haklısın. Ama şöyle bir durumda varki Türkiye'de WoW bulmak zor. Dışardan getirmeye kalksan 100'ün de üstüne çıkacak. O yüzden bu methodun yine belli bir avantajı var.[signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall [Bu mesaj Rock tarafından 05 Ekim 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Wow 4 gb degilmi yahu ?[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 wow un yurtdisi fiyati 100 milyon falan degil. sendit's price: £23.99 1.5 pound daha ekleyin,75 milyon civarina geliyor.visa,mastercard sahibi olmalarina ragmen turkiyeden gidip 100-120 milyona alan arkadaslari da buradan selamliyorum.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 illegal arkadaşım ! nerelerdesin qui ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Rock, 04 Ekim 2005 21:33 tarihinde demiş ki: 100ytl vermektense 2.8gb indirmek daha kolay ve ucuza gelir. CD key fiyatını bilmem ama bir haftadan kısa sürede ahatlıla indirilebilir. aslında daha ucuz bi yanı yok sonucta cd key aldın mı en fazla bak en fazla ki sanmıyorum 10 ytl iner[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Leath, 05 Ekim 2005 00:41 tarihinde demiş ki: wow un yurtdisi fiyati 100 milyon falan degil. sendit's price: £23.99 1.5 pound daha ekleyin,75 milyon civarina geliyor.visa,mastercard sahibi olmalarina ragmen turkiyeden gidip 100-120 milyona alan arkadaslari da buradan selamliyorum. ben profilo alısveris magazasına gitti 1 tane kalmıstı 100ytl sora bizim burdaki gold a gittim ogrenci indirimi midir pesin verdigim icin midir 93 den 84.5ytl ye indirdiler[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: berqe, 05 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Wow 4 gb degilmi yahu ? ben 4.5 gb biliyorum ama bazı arklar 2.3 yazmıs bilemicem[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bende oyunun orjinali var ama emulede dvd image gördüm. Eğer böyle bir dvd versiyon varsa EU için link verebilir misiniz? 4 cd çok zahmetli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 senditten 1.5-2 ay öncesine kadar arkadaş için sipariş verdik fatura geldi kutu gelmedi, sora mail attım 1ay bekleyin dediler bekledik gelmedi bi daha mail attım bu arada adamlarla kanka gibi olduk:) yenisini yollicaz dediler hakkatende sendit accountunda 3üncü kutu fiyat kısmında free yazıyodu yollicaklardı ama 2 haftada onu bekledik stokta kalmamış gelmedi hala da yok stokta dedim "ben paramı geri alabilirmiyim?" tabiki dediler yolladılar paramı geri bencede senditten alışveriş yaparken çok rahat olmak lazım ben hiç stres yapmadım... neden 100-120 milyon vereyim...[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Https://gamersloot.net/catalog/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=world+of+warcraft http://www.sendit.com/circle/search?words=world+of+warcraft&f=all [signature] [hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 07 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar