dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bu kadar olmaz ya kesin mantıklı bşr açıklaması vardır yani muhtemelen kolayca geçilenbilen bir kapıdır yani çift kapı sistemi filan vardır blabla...
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 zihniyete bak lol[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 derler ya laz aklı saat 12den sonra durur diye belkı saat 12den sonra koymuslardır oda normaldir :P[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kapı tokmağı döndür aç tarzında yani hayvan besliyorlarsa girmesin diye falan kapı yapmış olabilirler sonradan[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ehahah yurdum insanı nolacak :D[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Öne çıkan mesajlar