Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A.B.D nasil giderim?

Helldorado

Öne çıkan mesajlar

said:
unac, 06 Ekim 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
@Helldorado

ozaman sunu soyliim.bence sen sevgilinin yanına gidice diyosan.ve ne kadar ugrasırsan ugras gidemezsen sevgilinin yanında kalması için ugras

Amerikaya universite okumak icin giden kiz arkadasini yaninda tutmaya calisan gitmemesi için uğraşabilecek olan erkek zaten kaybetmiştir kız arkadaşını böyle bir bencillik yapan erkek terkedilmeye mahkumdur bence...
Kiz arkadaşımın istikbali benden de birlikteliğimizdende daha önemlidir benim için, ama yinede bende o da ayrılmamak için elimziden geleni yapıyoruz yapmayada devam edicez ayrılmaya niyetimiz yok çünkü bilmiyorum anlatabildimmi...?!?

[Bu mesaj Helldorado tarafından 06 Ekim 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 10 yıllık vizem var. ABD'de 10 sene boyunca kalabilir miyim gidersem?

Helldorado: Eğer oluyorsa benim gibi 5-10 yıllık vize al git. O yüzden sordum.
[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 06 Ekim 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Banka hesabında 20-30 bin $ para goster odunc de olsa. 3-5 senelik turist vizesi alirsin.Oda sana yeter de artar bile.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

[Bu mesaj Sie tarafından 06 Ekim 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kızın için değermi diye sordum kendi kendime, düşünmeden cevap verdim "HAYIR" ne kadar sevsende o sadece kız arkadaşın, bilmiyorum tabi sizin aşkınız sevginiz ne boyutta[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah yardımcın olsun öncellikle sonra Amerika 'da hem çalışıp hem para kazanırım diyorsunda zaten orada üni parası çok yüksek hadi onu geçtim çalışma izni alman hele birde Türkiye'den birde müslüman olduğunu düşünürsek bayaaa zorlaşır durum ama öğrenci değişim programlarıyla gidebilirsin. Yada okul dışında spor dallarında kasılıp bir en azından lisans alırsan ünilerden burs alırsın ve iş bulma olayını kolaylaştırırlar...
Ayrıca sana bir örnek vermek istiyorum babam vakti zamanında almanyada kimya müh. okurken anneme aşık olur ve Türkiye'ye döner eğer almanyada kalsaydı ve tabii annemi de alsaydı yanına şu an altımda bmw veya herhangi som model bir mercedez olurdu ve hans olurdum hayatım çok daha iyi olurdu sonuçta aşık için böyle bir fedarkarlık yapmadan önce tekrar düşün ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bak simdi... senin oraya herhangi bi sekilde gittigini dusunelim... kacak olarak gidersen gercekten yazik. emin ol ki o da seni sevdigi icin senin istikbalinin kararmasini istemeyecektir. onun icin bosuna tatsizlik cikar, yanlis bi karar olur bu kisacasi.

okumaya gittigini dusunelim. abd koskoca bi ulke. biriniz New York'ta digeriniz ona 2 saat uzaklikta olsun, inan bana dersti vs.'ydi basinizi kaldirip bulusmak icin zaman olmayacak... sonucta okumaya gidiyosunuz oraya ve yeterince insanlari kosturtuyolar. tek yolu var yurumesinin ayni universitede olmaniz ki bu muhtemelen imkansiz gibi bi seydir... hos kizin uni'sini bilmedigim gibi kesin bi yorum getiremem.

kissadan hisse, eger abd'ye giderek devam ettirmek istiyosan onun okuluna gitmen gerek, yoksa anlamsiz. disarda calissan bile bu cok zor, cunku durmadan kosturacaklar seni, zaman bulamayacaksin yine...

bence o kadar parayi cope atacagina, kizin zaten okulunda her 2 ayda bir uzun tatil olacak, Fall Break, Thanksgiving, Winter Break, Spring Break sonra yaz tatili zaten. bunlarin hepsinde birer ucak bileti yolla kiza, o TR'ye gelsin... daha mantikli bence...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...