Spoof Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bi Acaunt'um war Ve Siteden Gm'lere mesaj attim bana soyledikleri sey uyelik alicaksin ve acaunun block'u acilicak ama siteden yada baska bi yerden uyelik alamiyorum premium uyelik almak icin warmi bilginiz bi site uzerinden yada bu acaunt'u nasil unblock yapdircam bilginiz warmi.Acaunt un blocklanma sebebide kredi kartindan uyelik almaya calisilmis ve kredi kartinin limiti dolmus ondan dolayi block yedi acilmadi daha 2 ay oldu nerdeyse.. Varsa bilginiz yardimlarinizi bekliyorum simdiden Tesekkurler..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hemsire_yamur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Oyundan alıcaksın[signature][hline]Name : Hemsire_Yamur Clan : ExtRemE Server : Beramus Lvl : 62 Np : 26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ciddimisin sen ?? oyundan almayi bizde bilios iyi okursan orda yazdim. Okumadan yorum yapma .[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hemsire_yamur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 iylik De yaramıo Beyinözürlülere[signature][hline]Name : Hemsire_Yamur Clan : ExtRemE Server : Beramus Lvl : 62 Np : 26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya guzel kardesim iyi okuyun surayi acaunt blocklu diyorum oyuna nasil gireyim ya hasda edmeyin insani allaim ya okuyun ona gore yorum yapin yada konuyu dagitmayin ya sizlemi ugrasacam .. ooooooooo bisey bilmezsiniz konu dagitrsiniz..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bizi dinlemiceksen Topic açma UyuZ İnsan Bizseni uyuz etmiyoruz uyuz olan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bişey soyleyım gercekten okumadan yorum yapmayın arkadaslar... aynı sorun bende de var eger bilgisi olan bırısı varsa ve bizi aydınlatırsa sevnırız.. herkese hayırlı ramazanlar...[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sonunda beni anlayan biri cikdi :):)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Spoof, 04 Ekim 2005 22:58 tarihinde demiş ki: i.Acaunt un blocklanma sebebide kredi kartindan uyelik almaya calisilmis ve kredi kartinin limiti dolmus ondan dolayi block yedi bugun sitede forumda yayınlandı http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=71937[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 paybal denedinizmi?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nerden konuştuysan gm le ona sor bence block lanmış accountumla nasıl girebilirimde üyelik alabilirm de . biraz düşündümde çaren yok sitedende alınıodu önceden ama artık siteden alamıosun[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 50 (6. anahtar mağduru :D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bende credi kartı madurlarındanım ne yapacağımıda bilmiorum dün bu olay geldi başıma elim kolum bağlı bekliorum :([signature][hline]Nick : Lee lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61587 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya kac defa mesaj attim siteden ama sallayan yok. adamlar bana para odemen lazim acilmasi icin dio baska bisey demio daha fazla aciklama yapmiyorlar.Hepsinin poposu kalkmis bunlarin. Paypal dan uyelik alniyormu siteden aliniyorsa bunu bilen arkadas warmi daha detayli bilgi verebilecek olan ??[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aynen benim charda banlandı knight forumdan bi turk f.m (forum mod)den yardım istedim saolsun cevap yazdı işte önerisi [b]"Selam kredi kartında yapacağın tek birşey var hemen banka ile temasa geç banka k2'ye parayı ödemediği yada geç ödeme yaptığı için k2'de hemen banlıyor accleri. Ödeme ekstren önemli değil sorunu hemen banka ile çöz gerekli dökümanları hazırla ve o şekilde bir mail at."[/b[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExTremE nation: El morad server: Beramus np:33xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bugun sitede forumda yayınlandı http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=71937 simdi ben yazdim buraya. Acilicakmi yoksa herhangi bi odeme talep ediceklermi bizden ?[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tek tek bakıyorlar sakın başka bişey post atma Jess direk siler[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok su anda beklemekden baska bisey yapmiyorum ztn.ßakalim nolucak ßu Char'da -6000 fln cash point ekside acilirmi sence bu acaunt ??[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
w00t
Ares/w00tabulous
Sosyal ağlarda paylaş
Spoof
clan: T®
Server : Ares
Lvl: 61
np: 6xxx
Heal / Buff
Sosyal ağlarda paylaş