salihb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 oyunu dün gece indirmeye başladım daha yeni bitti ama üye ola mıyorum nasıl olucam ve hangi server iyi bana yardım edicek olan varmı ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyaz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bartz serveri en iyisi..[signature][hline]-Beyaz- 64 BH -Bartz- -Khulzad-60+Prophet -Bartz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 peki anladımda oraya nasıl giricem üye adı aldım sitesinden giriom ama oyuna giremiom???????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Salihb "key+aylık ücret"i var,biliyosun umarım.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya biliyorum paralıymış ama ne kadar her aymı yatırmam lazım ve bedava serverler varmış hangileri lütfen yardım edin üye oldum ama giremiom oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Her ay yatırman lazım,ücretsiz serverlar hakkında bilgi burada yasak. Bak en üstteki sabit konuları oku,orada nasıl alacağın falan yazıyo. Ayrıca sakin ol,dakka başı giremiyorum,giremiyorum deme panik atak gibi :) oku bi yukarıdakileri.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar