DioNea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 oyuna girebiliyomusunuz ben sabahtan beri bilgisayarın format işleriyle uğraşıyodum şu anda girmiyo varmı bi problem[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 30xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 be şimdi girdim durum çok güseldi hiç lag yoktu ama char hackli nasılsa zaten lvl 45 i 42ye düşürmüşler 75lik satffıda satmışlar[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nie la dün bi ezüq 500k istedi vermedin bilem gösterecem sana :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok ya giremiyom launcherden açmayı deneyince start çıkmıyo ko klasöründen direk clienti açıyom şifreyi yazıyom failed to login server hatası geliyo bekleyecem yine offf sabahtan beri oynayamadım[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 30xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bendede sorun var . diez moradona giremiyorum. information 6 da takılıp duruyor o.O[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Lvl=48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar