Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Telefonumdaki titresim artik calismiyor, sadece bir sinyal sesi duyuyorum, bildigime gore telefondaki titresim, titresim tasi ile saglaniyor.. sanirim bunda bir sorun var. yaptirmasi ne kadar olur, basina gelmis olan ya da bilen var mi?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 titreşim motoru vardır ya motor bozulmuştur yada bir şekişde sıkışmıştıs genelde telefonun alt kısmında bulunur. fazla bir maliyeti yok 10 ytl yi geçmez pazarlıkla.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yada bataryandan olabilir bataryani değistirincede hallolur sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ragnar'ın dediği gibi motordandır muhtemelen. %60 motordan,serçe barnağının ucu kadar bişey zaten. %10 motorun uçlarından. %10 programsal. %20 anakart üzerinde sorun olabilir. Garantiliyse hiç dert etme,değilse,tanımadığın tamirciye asla ama asla verme,elini verirsin kolunu alırlar öyle söyliyim,yani tanıdığının tanıdığı bile olsa gözünün önünde açtır telefonu. Sıkıntı nelere kadir bak,istatistik bile yapmışım arada :D[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 gerçekten de tanımadğın tamirciye werme.Benim teli mikrofonu bozuk diye vermiştim teli aldım çalışıyodu 3 gün sora hiç açılmamaya başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrFuNK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 beyler tbnmde 6820 telefonum 6. kattan düştü.75 dolar borç verebilecek warmı?:)[signature][hline]'I Love This Game' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 olmaz maykıl bendede yukh[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sinyal sesi derken vıııın diye ağırlığı düşmüş boşa dönen bir titreşim motoru olmasın?:) telefonu sallayınca tıktık ses geliyormu içinden?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 =) ıgrench bı durum[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Telefonun titresimi calismiyor, ama ornegin telefon caldiginda sivrisinek viziltisi gibi bir ses geliyor..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Motoru ölmüş.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 titreşim motoru derken dönen bi dinamo gibi bişey yok benim bildiğim bobine elektrik geliyo ve bobinin etrafındaki mıknatıs manyetik alan felan oluşturup o şekilde titriyo benim bildiğim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Böle bişi işte,o üstteki şey dengesiz dönünce sarsıntı yapiyor.[signature][hline]BuzNoob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar