arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 meraba ben geldim hoşgeldim:) Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline] Aşk Oyunu Alıntıla
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Merhaba hoşgelmişsen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla
nba Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hoşgelmişsen hoşgörmişsen[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hoşbuldum hoşbulduum...:)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Alıntıla
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hojgeldin.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
PZero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hoşgeldin bak sana züprüz http://hem.passagen.se/insight/pong.html oynaa[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com Alıntıla
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hoş gelmişen[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Alıntıla
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 öyle kanlı manlı nikleri pek sevmem ama..hoşgeldin ne diyelim..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Alıntıla
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 thug kaçırcan lam milleti:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Alıntıla
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 YA THUG NAAPTIN ABI SEN YA! saaat 6 olacak birazdan. uyuyamiorum die kalktım. 2 saat sonra okula gidecem. belki uykum gelir die biraz takıliim dedim, baktım link, oynuodm mutlu mesut oyunu. böle eğleniodum sonra :( oldum! pffffff! :( :( yeni arkadaşımıza hoşgeldin bu arada.. [signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 03 Ekim 2005 05:42 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: SoulCube, 03 Ekim 2005 05:43 tarihinde demiş ki: selam kukulu şey hoşgeldin kukulu şey?!?!?!?![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hoşgeldin =)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 selam[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ho$geldin.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hoşgeldin hoşbuldun :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.