Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bence çok komik :D ve dikkat ederseniz yazı tanrıyı eleştirmiyor. akademik sistemi eleştiriyor. süfer[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben bilimle alakalı olduğunu düşünüyorum. mesela orada geçenler eğer derin incelersek bilimin bir tarafında rastlanır. ve bu gereksiz konuyu kapatalım. baştada yazmıştım. adamın niyetini anladım. komik bir yazı olmuş.fakat çektiğimizde içinden dinde bilimde çıkıyor.belki kasti belkide bilmeden yaptı. orasını bilemeyeceğim. eğer allahın oğlu fikri bana tersse veya allah kelimesi ate ye tersse. işin içinden çıkılmaz fazla deşmeyelim.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ate ateist mi oluyor?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 atezim eski yunancadan geliyo te tanrı a- ön eki yokluğu ifade ediyor. benzer şekilde teist de denebilir o da tanrının varlığına inanan demek.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: nileppezdel, 07 Ekim 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ate ateist mi oluyor? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ortada deşilen birşey yok. Eleştirilen tanrı değil orda. Sorgulanan da tanrı değil. Tanrı kavramını bu kadar dogma haline getirenlere ince nükteli bir gönderme ve doçentliğe bir serzeniş var. Ne tanrıya ne inançlara...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar