tBF Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bayadır kendisini bilirim yakından takip ederm nede olsa internet kafe çıkana kadar atericilerde yatanlardanım. Ama bi türlü oynamak nasip olmdı kendisini jetonumu ona atıp hemen ölmek ve bi halt anlamadam jeton heba etmek istemedim belkide.Ama şimdi oynama vakti geldi bizim evde lanadankapışmalar aralıksız gidecek yakında ama küçük bir problem var.Kiminle oynasam. KOF ustalarına sesleniyorum bana biraz destek çıkın kiminle oynanır bu oyun en iyi.Durlag baba elime veriyo evde valla.[signature][hline]
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 walla hocam ilk basta makinayla bi kapıs kap bikaç hareket sonra giriş eğer soruna yanıt olduysa budur derim Tıklayın Kanlı Canlı [Bu mesaj HawkEye tarafından 07 Ekim 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çok özür dilerim bi yanlıslık oldu [Bu mesaj HawkEye tarafından 07 Ekim 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar