Giber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Arkadaşlar dostlar, aranızda hiçmi Laughing Skull sunucusunda oynayan yok be ya ? Çook yalnızım valla arkadaş arıyorum[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin Laughing Skull - 36 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Wow da yalnizlik nedir iyi bilirim...[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 aslında yabancı birçok arkadasım var ama bunye topragını istiyor kendı lısanında anlasacagı adam istiyor işte..[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin Laughing Skull - 36 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 BL de oyna orada fazlasıyla var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tek başına oynamak gerçekten acayip bayıyo ya bi ara öyle oynamıstım ıyyy hemen server değiştir abi sen dunemaul türk dolu mesela[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 valla bundan sonra bırak server degıstırmeyı wow zor oynuyorum karakter kasmaktan bıktım usandım.. bole tek tabanca takılacaz anlasılan bu gıdısle :S[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin Laughing Skull - 36 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Oynuodumda Venture Co.'ya geçtim[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Giber, 07 Ekim 2005 13:39 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar dostlar, aranızda hiçmi Laughing Skull sunucusunda oynayan yok be ya ? Çook yalnızım valla arkadaş arıyorum ben orda oynuyorum. lvl 18 nightelf rogue. Ama çok nadiren oynuyorum.[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar