BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Arkadaşım bir dersinden devamsızlık yuzunden kaldı. diğerlerinden de kalmasına ramak war. zaten topu topu 5 dersi var. Şimdi biraz anlayışlı bi hocavar gecen sene de gelmişti buna.bu sene de zora girdi bişiler demesi gerekli 3 haftadır gitmiyo derslere. odevleri filan kacırdı. sizce ne desek? ameliyat oldu filan desek olur mu acep? lutfen yardımcı olmaya calısın cok onemli...[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bence gerçeği söylesin. iyi rol yapsın ve bi daha yapmıyacağına hocayı inandırsın. riskli ama işe yararsa diğerlerinden daha fazla etki bırakır[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 İide ameliyat oldu dersen rapor falan isteemzmi ?[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 isterse de dicek ki ...'de (memleketi) özel hastanede ameliyat oldum okul raporu kabul etmio dicek.. Bizim okul rapor konusunda hassas baya bi ozelleri falan filan kabul etmiyomış..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Geçen sene baya bi gerçeği soledi soleyemez heralde su an :D kaldı ki ne dicek ki? derslerden koptum gelmek istemedim mi ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ananem bypass geçirdi STOP annemlerle kavgalılar STOP Yakınında ben varım STOP ona ben baktım STOP 2.5-3 haftadır (Ananenin oturduğu şehir ismi)'ndeydim STOP Hocam ben bundan sonra gelicem derslere STOP Köpek gibi çalışıcam STOP Arkadaşım BoDrUmLu'da açığımı kapatmama yardım edicek STOP Bir kaç damla göz yaşı ŞIP ŞIP ________ Sonuç... F aldın yalancı şey! Defooooll!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yaw dedem vefat ettı memlekete gıttım falan de aklıma bu geldı :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yalan soylemeyın.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: dasaaa, 07 Ekim 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Ananem bypass geçirdi STOP annemlerle kavgalılar STOP Yakınında ben varım STOP ona ben baktım STOP 2.5-3 haftadır (Ananenin oturduğu şehir ismi)'ndeydim STOP Hocam ben bundan sonra gelicem derslere STOP Köpek gibi çalışıcam STOP Arkadaşım BoDrUmLu'da açığımı kapatmama yardım edicek STOP Bir kaç damla göz yaşı ŞIP ŞIP ________ Sonuç... F aldın yalancı şey! Defooooll!! :D ahaha[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hadi daha marjinal oneriler gerekli..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaşım da benden oneri bekliyor.. Yapmazsa dersten kalıcak kaldıgı ders sayısı tavan yapsın istemiyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kalsın bırak belkı aklı basına gelır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: BoDrUmLu, 07 Ekim 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Hadi daha marjinal oneriler gerekli.. Marjinal marjinal?? Farklı bişiler bulmak gerek... Hmmm?? Heeee Haaa Huuu.. Hmmmpsss? Aha buldum!! Aziz Yıldırım la Aslan terbiye etmeye Güney Afrikaya gittik.. Ancak terbiye edilecek aslan kalmamış, hepsi terbiyeli çocuklar.. Oturduk gergedan burma yedik beraber, Türkiye'nin Avrupa birliği müzakerelerini konuştuk. Onlar da ilgiyle takip ediyorlarmış durumu. Ermeni olaylarını sordum... Onlarda da varmış böyle bi sorun. Ornitorenkler, Aslanları 1782'deki "büyük ornitorenk katliamı"ndan sorumlu göstermeye çalışıyorlarmış yüce divanda.. Anlattıklarımızı ilgiyle dinlediler. "Biz size açık destek vericez," dediler "AB'yle ilişkilerde biz de aracı oluruz" mesajı verdiler.. Güney Afirka dedim ya.. O savanlar ne temiz öyle.. Bakımını kirpiler yapıyormuş.. Yerlere dökülen çöpleri falan bir çırpıda temizliyorlarmış.. Yerde çöp mü var, yuvarlan, çöpleri dikenlerden al.. Hepsi bu. Kadir Topbaş'ı aradım buradan.. Dedim böyle bir sistem var. Dünya kenti İstanbul'a da getirelim bundan.. İlgilenmedi, "Ben mimarım, Dr. ünvanım var.Kendi hayvanımı kendim bulurum. Bizimburaları peygamberdeveleri temzileyecek" dedi.. Üstelemedim zaten aramız kuzeykutbundaki parka iftar saati ve camii yapmak istemesi yolunda çıkan haberler sebebiyle bozuk.. Cape Town'a döndük Aziz ile.. Bir de ne görelim.. Ünal'da gelmiş.. Türk mankenlerin "Cape Town çıkarması var, ona geldim " dedi.. Onun Cape Town'da bildiği güzel bir Fusyon restaurant ı varmış.. 'El Burros Mixangel' isimli. Orada Gergedan burma yedik.. Ama sanki Aslanların hazırladığı daha bir güzeldi.. Erman doğru söylüyor sanırım.. Hormonlu bu gergedanlar.. Sonra Ünal bizi defileye götürdü.. Ece'de oradaydı.. Söhbet etik üç beş.. "Dinçal abi, İstanbul trafiğinden sıkıldım. Kendimi buralara attım" dedi.. Kadir'i (Topbaş) aradım.. Ama telefonu açmadı.. Ben de sesli mesaj bıraktım.. "Trafik bezdiriyor insanları.Ne zaman bitecek bu yol inşaatları" dedim hesap sordum. telefonu sertçe yere çarptım. Parçalandı.. Aptal çin malı telefon.. Ben Gümrük birliğine girerken demiştim.. 'Bu Çin Mallarını'da düşünmemiz lazım. Adi dayanıksız ürünlerle bizi geçmesinler' Dinletemedim o zamanlar tabi.. Defile oldukça hoştu.. Atıl (Kutoğlu) işini iyi biliyor.. O ne zevk, o ne kreasyon! Takdire şayan. Capetown'da bayrağımızı 90'lık dik göğüslerde dalgalandırdı, o an benim de göğsüm kabardı.. Gururdan sandım.. Değilmiş. Dingil Ünal'ın götürdüğü 'El Burros Mixangel' restoranında yediğim gergedan burmanın yanında yengeç varmış meğer.. Bana haber vermemişler. Halbuki yasa var Güney Afrika'da.. "Alerjik reaksiyonlara sebep olabilecek yiyecekler müşterinin önüne konulmadan önce uyarılacak" diye.. Dingil Ünal nereden bulduysa restoranı! Dingil!! Beni apar topar hastaneye kaldırdılar.. Neyse ki hastaneleri güzel.. Hemşireler desen bir içim su.. Sağlık bakanı Recep Akdağ'ı arıyacaktım.. Telefonumu kırdığım aklıma geldi..O aptal çin malı, dandirik telefonumu.. Her neyse hocam 3 hafta hastanede yattım ama şimdi iyiyim.. Yazar: Dinçal Ulaç[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ekim 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yaw sen onu bunu gec hocaya 2 kılo baklava ıle gıt gercegı anlat bısı olmaz[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar