Carsamba55 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tam savaşa gircektim hata verdi ve sonra oyundan çikip gir yaptim yaptim yaptim 10 kere 100 kere yaptim açilmadi napacam ben şimdi ?????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hemen patch dosyasını indiriceksin zannedersem 1.300 kurulu değil :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 78xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nerden indircem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 valla onu anlatması biraz kasar Arama yapsan daha iyi olur . siteyi açabiliomusun fln filan ama bişi hatırlatmak istiyorum dün launcher ı açtığımda update etti belki sendede çalışır Launcher.exe pls[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 78xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hot_Caldera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 launcher diye bişey var knight online oynayanlar bilir. Varsa yakınlarında öyle biri ona sor[signature][hline]kosp rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Hot_Caldera, 07 Ekim 2005 13:29 tarihinde demiş ki: launcher diye bişey var knight online oynayanlar bilir. Varsa yakınlarında öyle biri ona sor heheheheee güzel cvp[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 1998 yükleniyo az kalşdıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 abooooo diorum sadece sen hangi sürümle oynuyordun daha doğrusu oynamayı başarıyordun hakkaten lol yani[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :D gerçektende system.ini de ki sürüm yanlış olabilir neyse 1.300 e kadar git kardeş :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 78xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 1.0 :D :D :D _______________________ Nick:HaSo_KaaN Level:60 Server: Tabiki DieZ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 of allahim baştan baliyo (: (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tebrik ediyorum dostum kutluyorum seni :D :D :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 elini yüzünü yıka açılırsın.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar