paspatur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Daha önce alışveriş yapan var ise prosedürle ilgili yardımcı olabilir mi ltf. Güvenilir mi , malı beğenmez isem nolur , param yanar mı v.b... ?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Güvenilir,yaptım,yakınlarım hala yapıyor. Açık arttırma veya hemen al yapıp ürün sana kaldığında 3 gün içerisinde parayı gittigidiyor a yatırıyorsun. Para gittigidiyor un havuzunda kalıyor. Ödeme olduktan sonra 3gün içindede satıcı malı kargoluyor. Ürün eline geçiyor,bakıyosun,tamam diyosun,onay veriyorsun gittigidiyor a. Havuzdaki para satıcıya geçiyor.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evet bende yaptım alışveriş. prosedur aynen arkadasın anlattıgı gibi. ama alışveriş yaparken karşı taraf hakkında verilen yorumlarıda okumanda fayda var. onla alışveriş yapan insanların yorumlarını okuyarak satıcı-alıcı hakkında fikir sahibi olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Peki şöle bi durum var : Ben bir ürün için şu anda en yüksek teklifi verdim muhtemelen ürün bende ama bu arada başka bir ürün beğendim ve teklif verdiğim ürünü almaktan vazgeçtim , diğerine girdim. Bu durumda ne olur ?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bu durumda kötü olur :D Konuşman lazım en azından satan kişiyle,ki kötü puan falan vermesin,yada dua et birisi seni geçsin açık arttırmada. İşte dikkatli olucan böyle durumlarda.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar